- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #51 üzenetére
na de tabletre? mert telefonon van kliens, működik is, meg minden, de tabletre nem nagyon van még. persze fel lehetne tolni, de marketen nem jelenik meg, gondolom kompatibilitási ellenőrzés miatt.
-
törölt tag
droidra is van facebook app, de egyik szarabb, mint a másik. szóval még böngészőből is használhatóbb. azért használnám, ha működne rendesen, de egyelőre a google+ béta is jobb sokkal, pedig az sincs igazán tabletre optimalizálva.
egyébként nem tudom milyen illúzióid vannak, szerinted a facebook miből él, ha nem a szeméyes adatok kereskedelméből? vagy a myspace, vagy a linkedin...? a lényeg itt az, hogy a google szolgáltatást amúgy is használom, akkor ez már nem okoz problémát. szemben azzal, hogy még egy újabb cégnek kiadjam az adatokat. tehát végülis igaza van a linkedin-es pasasnak, csak itt éppen ők a harmadik/negyedik (haszontalan) szolgáltatás...
-
törölt tag
böngészőből sem megy rendesen? én feltettem a natív klienst, de nem olyan vadító azért tableten, elég sok kihasználatlan terület van a képernyőn. persze facebook-nál jobb, ahol egyáltalán nincs tabletes verzió...
erdoke: a különbség az, hogy ez kvázi eddig is volt (már akinek volt gmail accountja), és nem kell egy tök idegen cég tök idegen szolgáltatására regisztrálni érte. én például a twittert és linkedin-t ki is hagytam, ahogy a myspace-t is a többit is, mert azoknál tényleg nem látom semmi értelmét a belépésnek. ennél meg nem került erőfeszítésbe, a meglevő accounthoz kapcsolódik, és elég jól integrálódik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- VR topik
- Asztalos klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest