- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Én kifejezetten az egy termék (jelen esetben a '13-as Retina Mini) esetében előforduló többféle beszállítóról, az emiatt nyilván eltérő kijelzőpanelről beszélek. Egy szóval nem hoztam fel, hogy egy adott brand (iPhone) összes modelljét mindig ugyanaz a beszállító látta volna el panelekkel.
Laci.M: Gondolom, azért csak utánanéztél, melyik kijelzővel szerelt modellt érdemes választani. Ilyenről amúgy tévék esetén már olvastam, de mobilok esetében ez nekem új. -
vanye
senior tag
Két kijelző-beszállító? Ez normális dolog ugyanazon termék esetében? Aztán majd lehet vizslatni a serialt, hogy az adott Retina Miniben milyen kijelző is van. (Vagy nem, mert ez nem olyan lényeges kérdés, mint az S4 esetében volt az Octa vs Snapdragon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged