iPad Mini készlethiány várható

Az iPad Air november első napjára kitűzött előrendelési dátuma közvetlenül a készülék leleplezésekor bejelentésre került, ám az új iPad Mini kapcsán a kaliforniai gyártó továbbra sem tudott egzakt dátumot megadni. Tim Cook egy interjú során aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a kezdeti készletek nem tudják majd kielégíteni a vásárlói igényeket, most pedig a DigiTimes beszámolójából kiderült, hogy az ultra magas felbontésú Sharp megjelenítők alacsony kihozatala áll a dolog hátterében. A retina kijelzős iPad mini kijelzőinek 60 százalékát az LG, 40 százalékát pedig a Sharp szállítja majd, mivel az AU Optronics és az Innolux elvesztették a tendert. Az Apple egyelőre hivatalosan nem nevezte meg a bevezetés késleltetésének okát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Csendben debütált az új iPad mini

    A készlethiányok miatt előkészítő marketinghadjárat nélkül került a boltok polcaira az Apple kisebbik táblagépének frissített változata.

  • Jövőre debütál a Mebius Pad

    Januártól lesz kapható Japánban a Sharp tízhüvelykes QHD IGZO kijelzővel és Intel Bay Trail processzorral felvértezett Windows 8.1 internettáblája.

Előzmények

Hirdetés