Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
az OS/X utoljára az XP-vel kapcsolatban volt előnyben, mióta van Win 7, nem több a szopás windowson. tény, hogy esztétikusabb, de másban nem igazán látom már az előnyeit. egyetlen dolog miatt vennék még macbookot, az a touchpad, mert azt valami iszonyatos módon összerakták.
az eszköz egyébként pont most volt a kezemben, a 4. generációhoz képest pillekönnyű, jók a méretei, bár a hátlap szerintem hamar fog karcolódni, de ezt majd a felhasználók, meg az idő megmondja.
azon meg kár is rinyálni, hogy mennyibe kerül, mert ilyen felhasználói élményt Androidon semmi nem tud. se a nexusok, se a note 10.1, semmi. mondjuk a Sony-t nem próbáltam, de nem hinném, hogy ott megváltották a világot. egyedül a DTS hanggal ellátott MKV lejátszás az, ami kissé problémás, de 4 hónap és kb. 10 kipróbált Androidos tablet után kénytelen voltam iPadet venni, pedig eredetileg nagyon nem akartam, mert minden más tablet egy totál másik kategóriának tűnt.
arról már nem is beszélve, hogy ha az enyém lenne a cég, én se adnám olcsóbban jótékonysági célból, ha ekkora árréssel is elmegy. nem a magyar átlagbérhez van igazítva, de ezért nehogy már az Apple legyen a hibás. sok mindennel nem értek egyet, amit csinálnak, de sose állították magukról, hogy alapítványt üzemeltetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest