- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt????
Jogi értelemben igen, így jártál. Erkölcsileg már megkérdőjelezhető. Valahova le van írva, hogy pontosan 365 naponta lehet kihozni az új termékeket? Szerintem nem, és innentől kezdve nem támadható.
Amúgy ugyanez a helyzet a OneX/x+,LG HD4x/ G. Ennyi erővel bármikor odamehetek a gyártóhoz, azzal a dumával, hogy ha én ezt tudtam volna akkor nem vettem volna meg a régebbi modellt. Azért remélem érzed, hogy ez nem lenne túlzottam működőképes... -
ROBOTER
addikt
Valamin elgondolkodtam:
A store-ban már feltüntek az új csatlakozós USB és SD illesztők. Most már nem CCK a neve, valószínűleg nem is lesz egybecsomagolva (dupla ár?).
Viszont a Lightning csatlakozóval megváltozik minden az Audio kimenetet illetően. Ezentúl a külső eszközöknek authentikálni kell majd az Apple eszköz felé. Feltételezem ez azt jelenti, hogy a sima külső DAC CCK-n keresztül kilőve, csak aminek a gyártója majd Apple felé befizeti a díjat.
Kérdés: az átalakítóval sem megy vajon?
+1: Kínaiak gyárják már az iOS-t becsapó chipet? -
Djatis
senior tag
Beszéltem ma az apple-el miest belekezdtem a mondatomba a csávó már vágta rá a választ hogy egyenlőre itthon nem lesz csere akció, de nem kizárt!!!!
San Fransisco-ba már van egy bolt ahol kicserélik őket "garanciába".
Am meg szerintem jogos a kérdésem/elvárásom mondta a csávó is az apple-nél hogy sok ilyen telefon érkezik hozzájuk SŐT volt most olyan is aki élt a 14 napos vissza fizetési garanciával bevitte a gépet de nem a 150k-ját kérte hanem az új gépet.
Nekem az a fura hogy ugye márciusba dobják ki az ipadokat és most egy laza mozdulattal áthúzott mindent.
Szerintem sok elégedetlen vásárló lesz!!
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt???? -
Ezt aláírom, de most mi van?
kijött az új modell és okt 26-tól már azt lehet kapni...
Persze baromi rossz lehet annak aki két nappal ezelőtt vett 3-at de hát Istenem. Ez van. Valamikor ki fog jönni az új, és ha belegondolsz az Apple-nél sohasem lehet tudni, h mikor.Igazából kár is ezen lamentálni. Meglátjuk h mit lép az Apple, de nem hiszem h lesz valamilyen akció.
-
pakriksz
őstag
forradalmi, elképesztő innováció. Mert apple
Olyan még tényleg nem volt hogy egy eszközbe erősebb processzor került, és csatlakozót is cseréltek, hihhetetlen innováció.
Musthave, készítem is a sátrat, meg a melegruhát a táborozáshoz. -
csab2
veterán
válasz
Gadgetfan_ #39 üzenetére
Egyetértünk.
-
Már megbocsáss, de a szivárgások nem kezelhetőek tényként. És mi lett volna, ha nem hozzák ki az ötöt?
Sőt, tavaly is mindenki az 5-öst várta és mégis 4s-lett. Akkor meg valaki azzal perelhette volna az Apple-t, hogy két napja eladta a 4-esét, és most csalódás érte... És?
Ez nem így működik. Én ha az Apple helyében lennék azt mondanám ,hogy egyéni szoc probléma, hiszen senki sem kötelezett, hogy megvedd, és senki nem mondta, hogy nem lesz még idén iPad4. (max pletyka nem volt róla).
Nem ellened írom, de a világon nincs ilyen amiről Te álmodozol... (vagy max az Apple-nél, de nem sok esélyt adok neki) -
Gadgetfan_
senior tag
Ezért tettem idézőjelbe a "új iPad-et"! Most jelenleg van az iPad mini, az iPad2 és az iPad retina kijelzővel. A logikus az lenne, és szerintem is ez lesz, hogy az iPad2-őt kivezetik a piacról, megszűnik a gyártása hamarosan, így megmarad a termékpalettán az iPad mini mint kvázi olcsó iPad, és lesz egy iPad ami AZ iPAD lesz, évente-félévente megkapja az állandó frissítéseket, ráncfelvarrást, a legújabb processzort stb, de már nem kap új számozást... De mindez csak az iPad mini sikerétől függ. Ha sikeres lesz a 7,9"-es méret, lesz belőle egy iPad mini retina A6x procival (és mellette esetleg marad a mostani mini olcsónak), és emellett marad a "klasszikus" 9,7"-es iPad az aktuális csúcs hardverrel.
-
Djatis
senior tag
Igen ám de most jön a svéd csavar!!! Iphone 5 tényként volt kezelve hogy lesz és hogy mit fog tudni!!!
Ipad mini tény volt hogy most jön!!!!
DE: És itt a lényeg ipad 3 frissítésről szó nem esett és nem elhanyagolható az hogy miket ujítottak!!! Szerintem!!
Holnap fel is hívom az apple-t!!
Csak mert én október 8-án regisztràltam a készüléket nem pedig hónapokkal ezelőtt tehát szeritem jogos a feltevés!!! -
csab2
veterán
Most akkor iPad-ből is csak november közepén lesz cellular verzió?
-
csab2
veterán
válasz
Gadgetfan_ #22 üzenetére
Értem amit írsz, és logikus is, csak az a bibi, hogy már nincs "the new iPad". Most "iPad with Retina Display" van. Igazából ez csak egy ráncfelvarrás most az Apple részéről. Kapott egy új csatlakozót - ami végül is törvényszerű, ha az Apple le akarja cserélni a régit - és egy új procit. Ez utóbbi is érthető, mert milyen ciki már, hogy a iPhone-ban jobb proci van mint az iPad-ben. Várható volt, hogy megkapja az A6-ot. Aminek külön örülhetünk, hogy az elmúlt fél évben is dolgoztak a mérnökök, és ezért már egy továbbfejlesztett A6-ot kaptunk az A6X személyében.
-
Biztosan nem. Te azt kaptad a pénzedért amit szerettél volna, és amiről aláírtad a számlát. Arról nem az Apple tehet, hogy te most vásároltál iPad3-at. Ennyi erővel bárki mondhatná pl, hogy ha tudtam volna, hogy az Iphone5 ilyen és ilyen lett volna akkor nem vettem volna 4S-t...
Sajnos ez ilyen. Ha lesz is valami akció, az tényleg csak az Apple jófejségén múlik, de nem hiszem. -
Djatis
senior tag
2 hete vettem meg az IPAD3-at akkor most joggal mehetek be panaszkodni hogy kérek egy új kiadásút lightning csatlakozóval meg 2x akkor erővel??? Csak mert ugyan abban az árban van!!! Vagy ha elromlik az ipadom akkor már a frissített cuccot kapom???
-
Djatis
senior tag
2 hete vettem meg az IPAD3-at akkor most joggal mehetek be panaszkodni hogy kérek egy új kiadásút lightning csatlakozóval meg 2x akkor erővel??? Csak mert ugyan abban az árban van!!! Vagy ha elromlik az ipadom akkor már a frissített cuccot kapom???
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Ezzel a húzással szerintem átkerült az iPad ciklusa őszre tavaszról, szóval tavaszra nem várható új iPad. Egyébként kicsit kétségbeesett lépésnek tűnik az alig féléves "new iPad" lecserélése, főleg hogy az elég nagy durranás volt. Szerintem a Nexus, a Kindle széria és az új W8 - W8 RT tabletek miatti kicsit kényszeredett marketing ellencsapás. Ezt mutatja az is, hogy a bemutatójukban megnevezték az egyik konkurens terméket, kicsit óvodás - "az enyém jobb" - szintre lemenve. Nagyon tartanak attól, hogy a számaik csökkenő tendenciába mennek át, még akkor is, ha abszolút uralják a saját árszegmensüket. Az önfényező diagrammjaikba is mintha kicsit több hamis szám lenne.
-
ROBOTER
addikt
válasz
knyitogato #24 üzenetére
Úgy legyen!
-
ROBOTER
addikt
November 2. a szállítás kezdete, a Cellular verzió esetén pedig november vége. Ebből jó eséllyel Magyarországon hivatalosan semmi nem lesz karácsony előtt.
-
Gadgetfan_
senior tag
Végre valaki látja is a nyilvánvalót!
Féltem tegnap, hogy itt a MA-án iPad4-nek nevezik majd az új "új iPad-et", és be is igazolódott.
NINCS IPAD4 !!!!4444négyNagy valószínűséggel nem is lesz, nincs már nagyon hová variálni az iPad-et, a retina kijelző évekig jó lesz még (a kompatibilitás és a 9,7" méret miatt ésszerűtlen lenne tovább növelni a pixeleket), a méret is adott, szerintem évente megkapja a frissítését, az aktuális processzort, RAM-ot és új iOS-t és így mindig marad az "új iPad" nem lesz számozás.
-
Zanik
addikt
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
1 év múlva meg már iPad6 lesz? Vagy csak iPad5S, mert akkora csinálják meg olyanra, amilyennek eleve lennie kéne mikor tavasszal kijönnek vele (lásd 3rd gen.). Ezek után merjen az ember két Keynote közötti fél évben bármit is venni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Várjuk ki a végét, mikortól lehet majd kapni a 4-est.
-
nuke7
veterán
biztos, hogy jön tavasszal új ipad..?
-
knyitogato
őstag
válasz
ha lesz...
-
Black Dragon
addikt
A kiadási ütemezést azért változtatták meg most ezzel, mert valószínűleg rájöttek, hogy ha ezt mutatták volna be jövő márciusban, akkor kevés ember rohanna érte a boltba megvenni, szóval most kihozták ezt az új verziót, karácsony előtt vagyunk, a konkurencia ellen tartsák a lépést hardverben, vegyék mint a cukrot, aztán majd jövő márciusában, vagy amikor kihozzák, akkor kihozzák az iPad 5-öt, vagy hívják ahogy akarják.
-
Roxbury
őstag
válasz
Február.
-
mrlujoak
veterán
iPad
iPad2
the new iPad
iPad4Semmi logikát nem látok benne, mint ahogy a kiadási ütemezésben sem...
-
V.T.CS.
senior tag
új csatlakozó, már megijedtem, hogy valami normális szabvány.
-
milanmylo
aktív tag
Az utóbbi hónapokban, mint ha csak saját magát próbálná utólérni az Apple
Nem igazán érzem egyik mostani terméküket sem innovatívnak, korszakalkotónak vagy kiemelkedőnek. Jobs óta, mint ha elveszett volna valami. A most bemutatott termékek sem tűnnek igazán átgondoltnak.
-
Misály
addikt
válasz
Es az apple bevezette a feleves termekciklust.
-
rbence
senior tag
Akkor most a 3.generációs el is tűnt teljesen?
-
válasz
lehet nekem is azt kellene?! :S
nem tudoom -
rgeorge
addikt
Korrekció: Lightning csatlakozó.
-
Black Dragon
addikt
Akkor én megvárom a jövő márciust az iPad 5-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD előlapi kamerával, új rendszercsatlakozóval és A6X processzorral érkezik az Apple frissített táblagépe.
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest