- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #91 üzenetére
Hogy kapcsolódik a net ahhoz, hogy pl. a főképernyő beránt néha szép lassú lapozásnál?
Mondjuk ott nem jellemző, hogy így használnám, de egy cikk olvasása közben való görgetésnél már igen. Lehet az AA-hoz van köze? Amúgy 50/25 a sávszélesség.
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #82 üzenetére
Gondolom azért annyira nem vészes, hogy ne lehessen fogni. Néha rámjön a játszhatnék...
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #80 üzenetére
Melegedésben is azonos, vagy azon javítottak?
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #75 üzenetére
Sajnos nem.
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #71 üzenetére
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Black Dragon #65 üzenetére
Nem szoktam játszani rajta, akkor talán ezért nem találkoztam ezzel a melegedéssel...
-
válasz
Black Dragon #67 üzenetére
no igen, inkább Notebook2012 kollégának szólt a válaszom
Sry!
-
válasz
Black Dragon #65 üzenetére
Picit melegedik, de az ilyen "botrányosan melegszik" kommentárokon csak nevetni tudok. Közel sem ekkora a probléma..
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #56 üzenetére
Csakhogy ez egy tPad4 topic.
-
HXY
addikt
válasz
Black Dragon #56 üzenetére
Nem a Mini-ben a 2-es hw-re?
Tudtommal a 4-es sokkal combosabb mint a 3...Gadgetfan_ : Én egy bőr tokban használom, mert nem szeretem a fémet fogni.Majdnem eladtam ezmiatt, mert annyira kényelmetlen volt a számomra.... De találtam egy szuper bőr kabátot neki.
Amúgy játszani szerintem csak az elején játszik vele az ember.
De netezni, emailek olvasása, ebook-ok-ra szuper. -
HXY
addikt
válasz
Black Dragon #54 üzenetére
Nekem iPad 1-em van a legelső, 2010-es áprilisi gyártás és az se melegszik.
Tudtommal csak a 3 jó rezsónak.
Ezért kérdeztem, hogy javították-e.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Ezzel a húzással szerintem átkerült az iPad ciklusa őszre tavaszról, szóval tavaszra nem várható új iPad. Egyébként kicsit kétségbeesett lépésnek tűnik az alig féléves "new iPad" lecserélése, főleg hogy az elég nagy durranás volt. Szerintem a Nexus, a Kindle széria és az új W8 - W8 RT tabletek miatti kicsit kényszeredett marketing ellencsapás. Ezt mutatja az is, hogy a bemutatójukban megnevezték az egyik konkurens terméket, kicsit óvodás - "az enyém jobb" - szintre lemenve. Nagyon tartanak attól, hogy a számaik csökkenő tendenciába mennek át, még akkor is, ha abszolút uralják a saját árszegmensüket. Az önfényező diagrammjaikba is mintha kicsit több hamis szám lenne.
-
Zanik
addikt
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
1 év múlva meg már iPad6 lesz? Vagy csak iPad5S, mert akkora csinálják meg olyanra, amilyennek eleve lennie kéne mikor tavasszal kijönnek vele (lásd 3rd gen.). Ezek után merjen az ember két Keynote közötti fél évben bármit is venni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Várjuk ki a végét, mikortól lehet majd kapni a 4-est.
-
knyitogato
őstag
válasz
ha lesz...
-
Roxbury
őstag
válasz
Február.
-
Misály
addikt
válasz
Es az apple bevezette a feleves termekciklust.
-
válasz
lehet nekem is azt kellene?! :S
nem tudoom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Medence topik
- Kompakt vízhűtés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest