Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #91 üzenetére
Hogy kapcsolódik a net ahhoz, hogy pl. a főképernyő beránt néha szép lassú lapozásnál?
Mondjuk ott nem jellemző, hogy így használnám, de egy cikk olvasása közben való görgetésnél már igen. Lehet az AA-hoz van köze? Amúgy 50/25 a sávszélesség.
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #82 üzenetére
Gondolom azért annyira nem vészes, hogy ne lehessen fogni. Néha rámjön a játszhatnék...
-
megema
őstag
válasz
Black Dragon #80 üzenetére
Melegedésben is azonos, vagy azon javítottak?
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #75 üzenetére
Sajnos nem.
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #71 üzenetére
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Black Dragon #65 üzenetére
Nem szoktam játszani rajta, akkor talán ezért nem találkoztam ezzel a melegedéssel...
-
válasz
Black Dragon #67 üzenetére
no igen, inkább Notebook2012 kollégának szólt a válaszom
Sry!
-
válasz
Black Dragon #65 üzenetére
Picit melegedik, de az ilyen "botrányosan melegszik" kommentárokon csak nevetni tudok. Közel sem ekkora a probléma..
-
csab2
veterán
válasz
Black Dragon #56 üzenetére
Csakhogy ez egy tPad4 topic.
-
HXY
addikt
válasz
Black Dragon #56 üzenetére
Nem a Mini-ben a 2-es hw-re?
Tudtommal a 4-es sokkal combosabb mint a 3...Gadgetfan_ : Én egy bőr tokban használom, mert nem szeretem a fémet fogni.Majdnem eladtam ezmiatt, mert annyira kényelmetlen volt a számomra.... De találtam egy szuper bőr kabátot neki.
Amúgy játszani szerintem csak az elején játszik vele az ember.
De netezni, emailek olvasása, ebook-ok-ra szuper. -
HXY
addikt
válasz
Black Dragon #54 üzenetére
Nekem iPad 1-em van a legelső, 2010-es áprilisi gyártás és az se melegszik.
Tudtommal csak a 3 jó rezsónak.
Ezért kérdeztem, hogy javították-e.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Ezzel a húzással szerintem átkerült az iPad ciklusa őszre tavaszról, szóval tavaszra nem várható új iPad. Egyébként kicsit kétségbeesett lépésnek tűnik az alig féléves "new iPad" lecserélése, főleg hogy az elég nagy durranás volt. Szerintem a Nexus, a Kindle széria és az új W8 - W8 RT tabletek miatti kicsit kényszeredett marketing ellencsapás. Ezt mutatja az is, hogy a bemutatójukban megnevezték az egyik konkurens terméket, kicsit óvodás - "az enyém jobb" - szintre lemenve. Nagyon tartanak attól, hogy a számaik csökkenő tendenciába mennek át, még akkor is, ha abszolút uralják a saját árszegmensüket. Az önfényező diagrammjaikba is mintha kicsit több hamis szám lenne.
-
Zanik
addikt
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
1 év múlva meg már iPad6 lesz? Vagy csak iPad5S, mert akkora csinálják meg olyanra, amilyennek eleve lennie kéne mikor tavasszal kijönnek vele (lásd 3rd gen.). Ezek után merjen az ember két Keynote közötti fél évben bármit is venni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Várjuk ki a végét, mikortól lehet majd kapni a 4-est.
-
knyitogato
őstag
válasz
ha lesz...
-
Roxbury
őstag
válasz
Február.
-
Misály
addikt
válasz
Es az apple bevezette a feleves termekciklust.
-
válasz
lehet nekem is azt kellene?! :S
nem tudoom
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD előlapi kamerával, új rendszercsatlakozóval és A6X processzorral érkezik az Apple frissített táblagépe.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest