Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Styleboy

tag

válasz Everman #147 üzenetére

Nem tudom miért jössz itt a nyakatekert állításokkal. Szerinted mindenhol van wifi. Pl ha én hazamegyek a szüleimhez ahol találkozhatok a bátyámmal és még mobilnet is edge megnézném hogyan küldenéd fel a 200mb-os videódat a youtubra, úgy hogy nem akarod hogy felkerüljön a világhálóra. Ja és bocs én 1,5Gb os fájlt küldök át bluetooth-on. Szerintem meg haladj a korral és nézd meg, hogy milyen sebességekkel rendelkezik az új szabvány. Ja és ne feled hogy a mobilnetted ha elfogy lelassul. NA és akkor hogyan töltesz fel. Ja és ha te a Niagarához mész akkor szerintem én a pillanatnak élnék a családommal. De ezek szerint te pont azok a trollok közé tartozol akik az élete legszebb pillanataiban is a telefonjába van bújva. Állhatsz az alma mellé, de itt arról van szó, hogy egy filléres dolgot hagynak ki belőle, és lehet itt hivatkozni bizonyos dolgokra, hogy ezért és ezért nem került bele, és tudtommal manapság olyan korszakot élünk ahol egyéni döntéseket hozhatunk. Ha valaki lopni akar az úgy is fog. Egyszóval mindenki azt küld át amit szeretne és ne más mondja már meg hogy én vagy más mit szeretne, hiszen ők vannak értünk és ne mi miattuk. És mivel mindenki potenciális vásárló, így vásárlásával szavaz az adott termékre hogy van e szüksége rá. Én pl. NEM-el szavazok.
    Ha meg itt jönnek majd az Alma fanok hogy prémium minőség, hát én meg erre azt mondom, hogy Motorola RAZR, vagy hasonló kivitelű telefonok.
    Ha meg azt mondod hogy el kellene már felejteni a Bluetooth-t szerinted akkor mivel csatlakozik az iMAC billentyűzete vagy egere a géphez. :S:S:S Szóval csöppet kínos, hogy néhány dologgal lovagolsz egy technológia ellen, mikor eszedbe juthatna hogy mennyi minden használja ezt a technológiát. De végül is jobb neked az e-mail. Tudod mit használd azt egérhasználathoz is, vagy használj Wifist, hogy többet fogyasszon.
    De van még egy példám. HA két gyerek szeretne multiban játszani Ipadon, akkor szerinted a kapcsolat létesítéséhez a WIFI vagy egy modern Bluetooht adatátvitelt használnál. Azért mondom hogy modern, mert almafanok szerint elfeledték a régi szabványú WIFIT. Az se volt olyan gyors mint manapság.

• Styleboy

tag

Én nem tudom mit kell ezt túl hezitálni. Aki szüksége van a bluetoothra az olyan telefont vesz amiben van akinek meg nem kell azt meg úgy se fogja érdekelni. Mindenki azt vesz amire szüksége van és kerete engedi. De viszont azt ne feledjük el hogy a bluetooth a mai napig fejlődik, és akadnak olyan élethelyzetek hogy a mobilinternet is csődöt mondana. Na meg a másik hogy a mobilinternetből se működik mindegyik más országban, mert más szolgáltatók hálózatát használjuk más tarifákkal. Egy biztos hogy ezzel rá van kényszerítve a felhasználó hogy adatforgalmat generáljon. Régen furcsamódon mindenki meg volt mobilinternet nélkül, ha meg anyira fontos volt a kép helyszínen átküldték egymásnak. De ha meg ráért hazamentek és megosztották. Én pl használok néhányszor bluetoth-t, de általában családi képek megosztására, mert a bátyám fotóz és van néhány jó kép akkor nem mondom hogy majd küld át e-mailben, hanem ott helyszínen átküldi és megyek és másolom felfele a gépre. És nem kell arra várnom hogy mikor fogja átküldeni. És megnézném azt a Iphone tulajt ki 17perces videókat vesz fel FullHD-ban hogy mennyit töltene fel belőle. Mert had ne mondjam nem mindenkinek van mobil előfizetése, és ha van is akkor 500 vagy 1000mb. Hát 2Gb-os fájlokat azért feltöltögetni. Elég vicces lenne. :D:D:D Én meg a 3.0-ás Bluetoothon átküldöm. És pl a családban csak nekem van mobil előfizetésem. És én nem szívesen töltögetek fel és le fájlokat. Mert arra ott a rendes internet. A telefonszám csere meg, egy vicc. Ne legyünk már ennyire Trollok hogy már telefon számomat is e-mailben küldöm át. Hiszen megfogjuk megcsörgetjük és meg is van. Az e-mailes megoldásról meg egy film jut az eszembe. Ne légy barom míg iszod a dzsuszt a gettóban. Szerintem emberek vagyunk szeretünk elkényelmesedni, de ne feledkezünk már meg az egyszerű megoldásokról. Hiszen ahogy a eklám is szól, ,,hol vannak már azok a régi szép idők,, Most komolyan egyre több fiatalt látni hogy baráti társaság és együtt vannak és mindegyik a telefonjába van bújva. És ez után csodálkozunk egy állás interjúnk ,hogy szegény gyermek már csak e-mailben jó, de szóban meg ott nyögdécsel, mert gy olyan hülye életfelfogást nyom a média, hogy arról ódákat lehetne regélni. Én egyet mondok amit szerintem mindenki betart. Mindenki olyat vesz elsőnek amit meg tud fizetni, aztán ami ki elégíti az igényeit. A többi meg már úgy is csak mellékes. Legfeljebb később jön egy volt Iphone tulaj hogy milyen szar ert senki se világosította fel őt a korlátokról. De nem hinném hogy nem tudott volna utána olvasni. Én nekem LG p920-van nekem meg az elégíti ki az igényeimet. Szeretek 3D-s képeket csinálni, és használni más területen is a benne rejlő képességeket. De hogy hú de nagy viasz lenne ez a dolog is. Hát nem. De ha szeretem attól még nem fogom azt mondani annak aki azt mondja hogy felesleges, hogy igaza van. Szerintem nézőpont kérdése. Hiszen minden relatív.

• Styleboy

tag

Szerintem nem rossz ötlet, csak az egyedüli hátulütője az hogy majd lassan akkor olyan fényérzékelőket fognak építeni az Iphone-ba ami fény irányát is nézi és nem cask az erejét. És mivel gondolom hogy új technológia és nehezebb lesz kivitelezni, ezáltal alapba meg fog nőni a gyártási költség és az ahogy ismert a vásárlóra van hárítva, És azt sem leszámítva hogy valószínűleg (lehet, de nem biztos) több fogyasztással fog rendelkezni, nem leszámítva hogy a telefonban lévő processzort is jobban fogja terhelni, maga a beérkező adatok feldolgozása és maga a látvány megjelenítése. Akkor kérdem én miért kell fényérzékelő, ha nem azért hogy csökkentsük a fogyasztást. Max. úgy tudom elképzelni hogy tűző napban teljesen merőlegesen a képernyőre sütő nap esetén maxra tekeri a fényerőt, de ha nem akkor lentébb. De majd idővel kiforja magát, és újabnál újabb felhasználási területeket találnak ki az újfajta szenzor kiaknázására. Pl.: Androidon: pulzusmérő program. Teljesen tökéletesen működik és csak egy kamera és vaku kell hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák