- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #403 üzenetére
Az R3G esetén nem hasznosabb utólag az RWFS-t használni?
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #325 üzenetére
Pont nézem a 4pda oldalát, de ott csak az spi chipre cserélőknek találtam breedet.
-
woodworm
veterán
válasz
VANESSZA1 #290 üzenetére
A flag visszaírását ki lehet hagyni, a breed úgy is a saját beállításokat használ. Openwrt alól még nem írtam védett partíciót, tehát én is csak google segítséget tudok nyújtani. A padavan és a mir3g topikban többször is szóba került a breed, szerintem találsz több hozzászólást is vele kapcsolatban. Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz rá a konkrét hsz-ra.
-
woodworm
veterán
Mire gép elé jutottam, látom kaptál útmutatást. Kiegészítve Intruder2k5 válaszát, az openwrt-s leírás független a jelenlegi fw-től, a bootloader ugyanis maradt gyári és a tftp szolgáltatás annak a funkciója. A dd parancsnak pedig mennie kell padavanon is, de az fw-t bármilyen oprendszeren meg lehet vágni, egy hexa editor kell hozzá.
-
woodworm
veterán
A milyen routert topikban láttam a problémád, onnan terelt az itteni házigazda a padavan felé. Ez egy alternatív fw, ami elérhető néhány típusra. Addig, amíg nem teszed fel a routeredre, nem nagyon segíthetünk a beállításban.
A tp-link faq válaszai között lenni kell usb printer beállításnak, de ehhez támogatott nyomtató kell. -
woodworm
veterán
Ha egy laza offba belefér a magyarázat nem szokásom a topikok közötti küldözgetés, de most nagyon rossz helyen vagy, mert az ittenieknek max. a hardver maradt tp-link, a szoftver le lett cserélve. Ebből adódóan teljesen eltérő a megoldás.
Vagy lecseréled padavanra a rendszered, vagy a tp-link topikokban több segítséget találsz. -
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #26 üzenetére
Csak nekem nem volt még mentve könyvjelzőként és véletlenül vettem észre az oldalsávban, noha én küldtem másik topikba.
(#23) Intruder2k5
Elég sok különbség van, eltér a ledek vezérlése, nand vs spi flash, a flash méretből és a gyári partíciók helyzetéből adódóan eltérő a flash kiosztása, máshogy van bedrótozva a switch.
Érdekes módon az asusban engedélyezve van az egyedi SKU fájlok használata és 48 kliens az engedélyezett, nem 40. Utóbbiakat nem egészen értem, miért nem egységes, vagy mondjuk miért nem a rammal arányos. -
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #20 üzenetére
Véletlenül vettem észre az oldalsávban, a másik xiaomi topikra gondoltam, de itt sincs rossz helyen.
A logból másold be a csatolás körülményeit, hátha van valami releváns információ róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest