Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Á, nem úgy helikopterezem én, hanem makettezek, picike darabokból rakom össze, aztán harci díszre festem a gépecskéket. Most éppen egy Mi-24 Hind a téma, de sajnos annyira még nem vagyok ügyes, hogy jonesék szolnoki csőrike festését megcsináljam.
-
jones965
Modder
válasz
szab.tam
üzenetére
Próbálok sorban válaszolni:
- passzív hűtés: meg sem fordult a fejemben, látva azt a mennyiségű fémet,amit Te beépítettél. Így is derékfájós vagyok.

Zaj: mint írtad is, ez relatív dolog, mindenkinek más az ingerküszöbe. Nálam a szivattyúnak van minimális búgó hangja, a vinyót pedig nem hallom.
A kandalf házam készítésénél írtam, hogy törekedtem arra, hogy minden a házon belül helyezkedjen el. Most ez a koncepció a krómcsövek miatt megváltozott. Külföldi fórumon is írták, hogy ez a ház elég nagy ahhoz, hogy megfelelő hőcserélő befért volna. Én másként gondoltam.
Ezért látszik hátul 2 gyors csatlakozós vízcső, amire egy nova 1080 radiátor csatlakozik, amin 4 db 180-as venti forog 600rpm sebességgel.A gépben a ramokon kívül minden vízzel van hűtve, plusz ventilátor nincs behelyezve, aminek látszódik is a hiánya. valószínűleg a fenti plexit kiszerelem, és az eredeti rácsot visszateszem, mivel megreked a levegő. Jelenleg a gépház oldala le van szerelve.
A gép eredeti 5,25"-os helyén csak elektronikai elemek, front panel csatlakozók és a hozzájuk tartozó kábelek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Cooler Master MWE Gold 650W 80+ Gold minősítésű tápegység
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Lian Li UNI Fan SL-Infinity WIRELESS 120mm 3-Pack - újszerű, gyári, dobozos
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest