Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
szab.tam #141 üzenetére
Á, nem úgy helikopterezem én, hanem makettezek, picike darabokból rakom össze, aztán harci díszre festem a gépecskéket. Most éppen egy Mi-24 Hind a téma, de sajnos annyira még nem vagyok ügyes, hogy jonesék szolnoki csőrike festését megcsináljam.
-
jones965
Modder
válasz
szab.tam #138 üzenetére
Próbálok sorban válaszolni:
- passzív hűtés: meg sem fordult a fejemben, látva azt a mennyiségű fémet,amit Te beépítettél. Így is derékfájós vagyok.
Zaj: mint írtad is, ez relatív dolog, mindenkinek más az ingerküszöbe. Nálam a szivattyúnak van minimális búgó hangja, a vinyót pedig nem hallom.
A kandalf házam készítésénél írtam, hogy törekedtem arra, hogy minden a házon belül helyezkedjen el. Most ez a koncepció a krómcsövek miatt megváltozott. Külföldi fórumon is írták, hogy ez a ház elég nagy ahhoz, hogy megfelelő hőcserélő befért volna. Én másként gondoltam.
Ezért látszik hátul 2 gyors csatlakozós vízcső, amire egy nova 1080 radiátor csatlakozik, amin 4 db 180-as venti forog 600rpm sebességgel.A gépben a ramokon kívül minden vízzel van hűtve, plusz ventilátor nincs behelyezve, aminek látszódik is a hiánya. valószínűleg a fenti plexit kiszerelem, és az eredeti rácsot visszateszem, mivel megreked a levegő. Jelenleg a gépház oldala le van szerelve.
A gép eredeti 5,25"-os helyén csak elektronikai elemek, front panel csatlakozók és a hozzájuk tartozó kábelek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest