Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Ivy bridge-nél érdemes használni?
azt vettem észre hogy terhelés alatt is le le ugrik az órajel folyamatosan ha a speedstep be van kapcsolva. -
törölt tag
Érdekes dolog a micro-lag kérdés:
Volt egy "alulfeszelt" és egy "húzott" Ivy processzor mindkettőnél LinX-el kísérleteztem ki hogy "mi a jó" : CPU fesz., RAM fesz., késleltetés, PCH feszültség...
Bekapcsolva hagytam a CPU energiagazdálkodását és a Speedsepp-et is, jó pár W-ot jelent főleg a húzott CPU mellett.
Mindkét esetben CPU limites beállításokkal, magas FPS-el toltam a játékokat. A LinX-re optimalizált beállításokkal nincsenek micro-lagok játék közben. És ez biztos, mert arra nagyon allergiás vagyok.
Mindkét processzornál alap beállításokkal nem volt olyan egyenletes és magas a GFlops mint ahogy én beállítottam a feszültségeket/késleltetéseket, illetve érezhetően hullámzott a kép fordulásnál(Vsync OFF). -
Régen küzdöttem ez ellen és folyton maxon járt a cpu. Most meg örülök ha sokat elmegy akikról. Igaz kevertem most a kettőt, mert asztali folyton pörög még a noti 180 fokosba van és törekszem a kis fogyira ha nem használom aktívan. Változik az ember. 10 percet nem lennék képes játszani, kivétel pár game amivel küzdök, hogy fusson win7/10 környezetben.
-
joysefke
veterán
Dehogy nincs eltérés: Én a Crysis 2-t akkoriban csak úgy tudtam Ivy Bridge i5-tel érdemben játszani, ha minden energiatakarékossági vackot, különös tekintettel az Intel EIST-re és C6 state-re kikapcsoltam. Ellenkező esetben az átvezető videókban a hang masszívan laggolt.
Ez persze viszonylag egyedi eset, de nem tartom kizártnak, hogy legyen még pár játék, ami háklis az energiatakarékosságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest