Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Szerintem ilyet ne javasolj. Vagy kifizeted neki az esetlegesen elfüstölt prociját? Akkor oké, nem szóltam.
Írtad korábban, hogy 4 GHz alapfeszen. Ez ugye csak vicc? Vagy nálad az "alapfesz" szó azt jelenti, hogy AUTO-n hagyod a fesz.-t? (Mert találkoztam már ilyennel, aki azt hitte, hogy ez "alapfesz".
) Nem vagyok tuning-szakértő, de ha AUTO-n hagyja a fesz. értékeket, akkor kaphat egy olyan fesz.-t a proci, amitől aztán ki lehet dobni a kukába.Amennyire olvasgattam a hsz.-okat, az jött le, hogy egyáltalán nincs képben a srác, szóval nem kéne neki ilyen "nyugodtan, nem lesz semmi baj" tanácsokat adni. Főleg úgy, hogy azt sem tudja - valószínűleg - , hogy mennyi fesz.-t szabad a procinak adni, és hasonlókat.
Egyébként a tuning mellett állok én is (nem tuningolni egy gépet elég nagy butaság), de nem úgy, hogy nem tudja az ember, mit csinál. Szóval Vistaboy inkább nézelődjön, kérdezgessen a topicokban, olvason utána, és csak akkor nyúljon bele a dolgokba.
Vistaboy: Az hogy van, hogy az 1600-as RAM-jaid csak most, "tuning" után mennek 1200-on?
Nézz utána, hogy hogyan kell ezeket beállítani, mert így elég katyvasz lesz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Nem vagyok tuning-szakértő, de ha AUTO-n hagyja a fesz. értékeket, akkor kaphat egy olyan fesz.-t a proci, amitől aztán ki lehet dobni a kukába.
Nézz utána, hogy hogyan kell ezeket beállítani, mert így elég katyvasz lesz az egész.