- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Témába vág:
Intel Core 2 Cache test: Seven CPUs reviewed
Bár sajnos nem egy túl velős teszt. Game only.
-
Oliverda
titán
Ja, hát ez majd jövőre kiderül. Mindenesetre kb egy időben vagy kicsivel hamarabb az AMD is kidobja a hatmagos asztali CPU-ját amiből én arra következtetek hogy lesz rá válasz egy $300 körül i9 személyében.
Sajnos nem hiszem hogy a népszerűséget figyelembe fogják venni. Nem szokás. Szerintem LGA1156-ra kidobnak egy 32nm-es kétmagos procit HT-vel és bezár a bazár. A Gulftown-ból ugyebár nem lehet egyszerűen Socket 1156 kompatibilis CPU-t faragni, mivel nincs benne PCI-E vezérlő (újra kellene tervezni a lapkát), ellenben van benne IMC így a Clarkdale esetében alkalmazott GMCH-t (amiben van mem. controller és PCI-E vezérlő is) sem lenne olyan egyszerű odaültetni mellé a nyákra.
-
Oliverda
titán
LGA1366-ra nem is kell mert ahogy írtad az a csúcs asztali platform. Viszont aki ilyen platformot vett/vesz az később egyszerűen bele fogja tudni pakolni a Gulftown és Sandy Bridge variánsokat is. Ergo elég lesz egy sima CPU csere.
Nem volt szó átlag vásárlóról. Én általánosságban említettem azt hogy jelen állás szerint az LGA1366 időtállóbb.
Én azt mondom hogyha az ember nem szeret vagy akar 1,5-2 évente alaplap és RAM cserével bajlódni, viszont várhatóan a plusz teljesítményre a jövőben még szüksége lehet, valamint nem kerül csak pár ezer forinttal többe, akkor jelenleg az LGA1366-as rendszert kell választani.
"vagy pedig beruházok egy 1366-os lapba, 3-6GB memcsivel, egy i7-920 prockóval...és ugyan később lesz bele erősebb proci, (I)csak az átlag vásárlónak a büdös életben nem lesz pénze azokra, amiket majd az Intel ehhez a platformhoz a piacra dob(/I)..."
Erre azért én nem vennék mérget. Ott van példának az i7 920. Szerintem i9-ből is lesz egy alacsonyabb órajelű variáns az 920as jelenlegi árkategóriájába pozicionálva.
-
Oliverda
titán
A szandi bridzs már LGA1155-ös lesz. Lehet hogy erre gondolt.
-
Oliverda
titán
"Aki időtálló hardvert szeretne, az jobban teszi, ha az alaplapfronton drágább LGA1366-ot választja az Intelnél. Egy ideig járható útnak látszik még a jelenleg ár/teljesítményben nyerő AMD-s Socket AM3 foglalat, melybe várható még legalább egy hatmagos processzor 2010 folyamán."
Még legalább egy nyolcmagosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest