Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
a régi ram cl5-ön ment 800 mhz-en. az új cl9-en 1333-on. ok nem teljesen összehasonlítható, de hát már így marad

valaki felvetette, hogy proci kihasználtságot nem írtam, arra nem volt mérőprogim, de annyit tudok, hogy az E5400 végig 100%-on repesztett. Gondolom az i3-ban van még tartalék.
-
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Ne az fps-t, hanem a kesleltetesi grafikont erdemes nezni, mert z fps csak egy atlag. Az uj processzor sokkal egyenletesebb gorbet produkal, igy eltunnek az akadasok. Sokszor lattam mar olyat, hogy az atlag alig valtozott megis sokkal hasznalhatobb lett a rendszer egy CPU valtas utan.
-
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Számok tükrében annyira látványosan valóban nem jött ki játékok során a különbség, de pont azt a határesetet mossa el sokszor az i3, ahol még a c2d-vel kényelmetlen a dolog.
De csak a saját példámból kiindulva, én full hd-ben tudok az i3-mal olyan játékokat játszani a GTX550ti-vel (ami nem egy erőgép, gyengébb, mint a tesztben szereplő kártya), amit előtte a c2d-vel használhatatlan volt. Nyilván, ha elég lett volna a c2d, nem is akartam volna erősebbet, de látszott, hogy kínlódik...Szerintem a szerző nem önmagát igazolja, hiszen ő fejleszteni akart, neki megvolt a core 2, arról akart lépni és igenis látványos a különbség (mondom, ne csak játékot nézzünk, ezt ő is említi!).
Ha mondjuk valakinek semmi nincs és úgy akar venni kis pénzből gépet, akkor igen, úgy lehet alternatíva a c2d még ma is, de csak az ára miatt és persze tudni kell, hogy hol a határa.
-
F34R
nagyúr
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
mondjuk ugyan azzal a rammal meg egy g-s penta-val lett volna illo osszehasonlitani mondjuk a g620-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gmail
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi