- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
Na én is össze raktam a Z87 sabertooth+4770K kombót.
Elsőre: rohadtul melegszik tuning alatt. (3770K-hoz képest is)
-
RI/OS
addikt
Következő lépés az lesz az inteltől, hogy kiadnak majd broadwell néven egy p4-et, 300 ezerért...
-
RI/OS
addikt
Ja igen, meg az alaplap gyártók nyomják ki a 54353465 fázisú digi vrm-es fél kiló hütőbordával felszerelt tuning lapokat, de minek?
A procit nem lehet tuningolni gyakorlatilag. Amennyit meg lehet, ahhoz elég a 15K-s alaplap is.
Hát ez így tényleg elég nevetséges, sőt nem is nevetséges, inkább lehúzás szagú.
Azt meg hagyjuk, hogy az intel a fogyasztásra megy rá.
Mert egy 4770K-nál nem hiszem hogy ez kellene legyen a fő szempont, arra vannak a mobil procik.
Az egyik nagykerben már van 4770K. 77.900Ft+áfa, hát lol..
-
RI/OS
addikt
De még a chipset se hoz semmi újdonságot bakker... ivynél volt virtu meg ilyen parasztvakítások. Most már nem is próbálkoznak. Vegye meg a paraszt azt kész. Természetesen más foglalattal, hogy egy 150-et ki kelljen csengetni a semmiért. Nice try.
-
RI/OS
addikt
Le is vettem az apróról a 3770k-t. Jól fel is idegesítettem magam ezeken az 5%-okon
Ezért biztos nem veszek új lapot&procit....Kiváncsi lennék amúgy hogy minek egy K-s i7be integrált gpu egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest