Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
FireKeeper #306 üzenetére
Most gondold el akkor, nekem mit kéne visszalapoznom, hogy a Conroe-ig betöltsem az űrt
De Intel oldalról nincs is ilyen problémám, mert tudom, hogy Core vonalon nem volt olyan törés, mint az AMD-nél, gyakorlatilag az azóta eltelt generációk egyike se volt soha gyengébb clock to clock az előzőnél. Így nekem elég az, hogy marha régen nem cseréltem, tehát CPU oldalról a Haswell megfelelő termék (nekem). A problémák a másik oldalon vannak. Azt viszont gugliztam már órákon át, hogy találjak összehasonlítható DosBox tesztet Conroe-ra is - teljesen eredmény nélkül. És sajnos a pontos körülményeket se tudom, hogy reprodukálhassam bármelyiket
szrk. de hát így jár, akinek rétegigénye van
-
alvaro
senior tag
Én pl. pont még mindig C2D-t használok. És arra (is) várok, hogy milyen lesz a Kaveri, mert következő gépnek valami kisebb darabban gondolkodom, valószínűleg dedikált VGA nélkül, de úgy, hogy lehetőleg a 6670-hez képest ne legyen visszalépés. Közben meg az zavar, hogy a Bull-leszármazott AMD-k félelmetesen gyöngék DosBox alatt, pedig nagyjából az az egyetlen hely, ahol tudnám értékelni a mostaninál gyorsabbat is... szóval még mindig nem ösztönöznek váltásra. Egyik oldalon a CPU van meg (a'sszem egy Haswell i5 tökéletes lenne újabb 6 évig), a másik viszont GPU-ban hozza az elvártat, és még érdekesebb is. A kettő együtt, úgy tűnik, nem megy
Na mindegy, még várok. Egyelőre nem érzem kifejezetten kevésnek ezt a gépet se.
atti_2010: Jelentős tulajdoni hányad, ha jól emlékszem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
alvaro
senior tag
válasz
FireKeeper #277 üzenetére
Meg teljesen máshogy kell megoldani az alaplapon a tápellátást. Azért ha valami, ez szerintem tényleg igényel egy új foglalat.
-
alvaro
senior tag
válasz
QwErTy42 #274 üzenetére
Már miért ne lenne? 20-30 ezer forintnál sokkal kisebb különbségek miatt is szoktak valamelyik oldal mellett dönteni. Na nem az i7 kategóriájában, de i7-et nem is sokan vesznek.
Egyébként így, hogy számolgatok, a puszta különbségek összegszerűen tényleg nem adnak valami nagy számot. Ennek ellenére nekem nem lerágott csont, mert még sose futottam össze ilyen számításokkal. Lehet, hogy rossz topikokban jártam
-
alvaro
senior tag
válasz
QwErTy42 #266 üzenetére
Amúgy dehogyne hozza föl. Mi van, ha a CPU-k árát úgy számoljuk ki, hogy a vételárhoz hozzáadjuk az általuk azonos használat mellett mondjuk 3 év alatt generált villanyszámlát? Teljesen lusta vagyok kiszámolni, annál kicsit kevésbé érdekel, de ajánlom mindenki figyelmébe, akinek kicsit is számít az ár/teljesítmény mutató!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest