- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Nyilván ez a tyúk/tojás esete, vagy akár a wii U-t is lehetne mondani... annyi különbséggel, hogy ott van a streaming opció, meg pár tucat indie játék natívan. A kiadókat nyilván meg lehet érteni, hogy megtérülést szeretnének ha már megcsinálják a linux verziót. A Valve-nak meg nincs akkora tőkéje, hogy akár veszteséggel is, de megtolja ezt a folyamatot (értsd: kifizeti a portolás költségeit). Így marad a lassú út. Azért maga a Steam is nagyon kicsiben indult... aki még emlékszik rá, milyen volt 2004-ben, és milyen most.
-
marcias
őstag
Az exkluzív címek teljes hiányát én sem értem. Illetve, legalább azt vártam volna, hogy a bemutatókor 4-5 AAA linuxon futó címre fény derül majd. Volt akár egy is? Ez így azért minimum érdekes lesz.
Igaz még nem most kezdődik a hardverek árusítása, így ezen még lehet dolgozni, talán. Vagy tényleg senki sem csinálja meg Linuxra a játékát?Az optimista felem viszont azt mondja, ez nem egy azonnali sikertörténet lesz. Áttörő sikert igazából ők sem, és senki sem várt, aki kicsit is a realitás talaján mozgott. Kitartó, szorgos munkával viszont szerintem van potenciál a platformban. Több évben gondolkozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest