- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Sőt még ahhoz is, hogy elinduljon a gép.
Kell a VGA persze, de középkategóriás kártya engem kielégített volna már eddig is, csak jó pár játék igen silányan ment.
Global: Az Assassins III-at és a GTA IV-et is próbáltam 1280x800-as felbontásban is, de nem gyorsultak számottevően. Egy 5850-es kiröhögi ezt az alacsony felbontást, de mégis szenvedés volt. A sandbox játékoknál a sok NPC szépen leterheli a CPU-t.
A Crysis 3 meg GPU limites már, 10% csak az fps növekedés i5-ön, amit akár még az órajelnövekedés is magyarázhatna (3.1 vs 3.4 GHz). De ha mögé nézünk a számoknak, akkor látszik az a csúnya ábra, ami i5-ön kb. 10 ms alatti kilengéseket mutat, míg i3-on 30 ms-osat. Ez az amit nagyon érezni, hiába 40 fps-el megy a játék, ha egyik képkocka 10 ms-ot késik, a másik meg 40-et. Jobb a fix 20-25.
Én nem multizom egyáltalán, szóval ahhoz nem tudok hozzá szólni.
Más: Azért nem FHD-ban teszteltem, mert ilyen a monitorom van. Kevesebb, mint 20%-al több pixelt jelent a FHD egyébként. Nem hiszem, ha csontra maxolom a játékokat és 20 fps-t kapok akkor sok értelme lenne a tesztnek, hisz akkor tényleg mindegy mit rakok a VGA alá, mert játszhatatlanul alacsony fps-t kapnék. Pont ezért választottam életszerű körülményeket.
HT kérdésre majd rátérek még.
Azt is megnézném, hogy i3+HD7850 vagy egy i5+HD7770 nyújtana-e egyenletesebb teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest