Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ICON-Net
csendes tag
most telepítem a win7-et
1. rufus programot letöltöd : http://rufus.akeo.ie/?locale=hu_HU
2. csinálsz egy msdos-os boot pendrive-ot
3. rámásolod a 3db filet, autoexec.bat, efiflash.exe, j180nd2h.f3
4. bebootolsz róla és elindítod a batch filet
5. dolgozik 1-2 percet és kikapcsol a gép
6. bekapcsolod és örülsz -
ICON-Net
csendes tag
azért tök jó, hogy a bios-hoz nem mellékelnek semmiféle leírást, hogy mit csináljunk azzal az 1db exe file-al.
Ha el akarom indítani egy másik gépen Win7 alatt akkor azt írja hogy nem támogatja az oprendszert...akkor hol indítsam el?lionhearted: olyat kerestem persze, de amúgy átállítottam a CSM-et is hogy legacy módban tudjon bootolni...el is kezdi tölteni, de újraindul....vagy kidob egy olyan kékhalált amit gu007 kolléga belinkelt...
-
ICON-Net
csendes tag
válasz
lionhearted #94 üzenetére
F9-re semmi, induláskor ki sem írja a qflash lehetőségét, biosban nincs ilyen menüpont.
autoexec.bat
efiflash.exe
j180nd2h.f3ezek a fileok vannak a letöltött biosban. Ezért gondolom hogy uefi alatt kéne valahogy futtatni a dolgot, de nem tudom a pontos parancssort...ötlet?
-
ICON-Net
csendes tag
válasz
lionhearted #94 üzenetére
Most azonnal csekkolom...ha sikerül beszámolok!
De a biosban nincs az tuti! -
ICON-Net
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint gu007 kollégának. Én már egyszer cseréltettem alaplapot, mert azt hittem az a rossz, nemrégen megkaptam a cserét is, de azzal is ugyanaz a problémám! Már mindent kipróbáltam, mindenféle live cd, mindenféle windows telepítő, mindenféle bios beállítás, tápcsere, memóriacsere, vinyócsere, kábelek cseréje, de semmi....
BIOS frissítés ha jól látom, csakis feltelepített rendszerrel lehetne, illetve lehet hogy lehet UEFI alatt is valahogy de azt nem tudom.
Hal valaki tudna segíteni azt megköszönném, mert már az lassan ott tartok hogy rámegyek egy kalapáccsal.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest