- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én építettem egy mITX kisgépet Duál-Atom + Ion köré, és azt kell mondjam, tényleg csak film, net, light office-ra jó. Még a régesrégi Morrowind is csak 1x FPS-t produkál, pedig kemény 500 MHz P3 a minimális követelménye (na jó, view distance-t minimumra véve már 3-4x FPS, de hát akkor is, ez szánalmas eredmény). CS:S-re is kevés, már pár bottal is akadozik, még egy régi verzió is. UT3 min. beállításokkal, pár bottal játszhatóság határa. Érdekes módon CoH 1-max 2 AI elfogadható, és Fallout3 is majd' min. graf. mellett egy-két belassulást és sok fagyást leszámítva egész folyamatos. Sajnos az Atom rettentő gyenge, visszafogja még a GeForce IGP-t is. Tudom, ezek nem igazán HTPC feladatok, de most csak ez a gépem van itt, és mindenesnek használom. Meg reméltem régebbi / retró játékokhoz, esetleg lanpartyra jó lesz, nem kell folyton a minimális gépigényhez a nagygépet beizzítani.
Én a helyedben most már megvárnám az AMD Fusiont. Lehet, hogy idővel én is arra fogom cserélni ezt a lapot.
-
.mf
veterán
Vicces, hogy a kommentelők döntő többsége a fél éve kőbe vésett formánál van leragadva (ami amúgy tényleg megosztó, érdekes dizájn, de nekem sem jön be), miközben az igazi hír az, hogy megjelent az Intel CE 3100 (asszem vagy Yonah-, azaz Core-alapú, vagy Dothan, tehát Core elődje) SoC utódja, az Atom-alapú CE 4100, ami nem csak visszalépés, de még a Boxee boxot is elrontják vele.
Ide még talán elég lesz a teljesítménye, inkább a dekódoló chip és annak formátum-támogatása lesz kérdéses.
Olyan ez az Atom, mint a P4 Netburst. Az intel nyomja, nyomja, de attól még sz@r. Aztán remélem itt is egy-két év után rájönnek, hogy mennyire elvetélt ötlet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Riasztó topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Légies iPhone halvány színei
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest