- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki így akarja használni, az mint említettem, így járt. Ez már az Én gondom? Nem. Figyelmeztet is a rendszer, hogy le fog járni, nem csak úgy hopp, fekete képernyő lesz.
Vagy, online megveszed a kulcsot, megadod neki, aktiválja, és hopp, végleges. Nem kell hozzá Anytime upgrade, mert ugyan az a változatod marad, csak aktiválva. Elméletileg.
Nem tudom, ez a végleges rendszer, tehát az, ami a boltokba fog kerülni. Változtatni már nem fogják. Szal, Én nem tudom, hogy mennyire más, vagy nem más, mint a béta.
A szűz rendszernél valószínűleg itt is megoldható lesz ez. Ezt nem tudom. Ezt majd kipróbálja valaki olyan, aki MSDN-ről letölti a végleges otthoni verziót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aham.
Tény.
És ki mondta, hogy ez arra való, hogy 3 havonta újratelepítse? Kipróbálásra való változat, ha megfelel, meg lehet venni, és lehet tovább használni.
Jah, hogy az a baj, hogy azért már fizetni kell, és ez fáj. Van ez így. Ezek szerint nem egyértelmű a Trial, vagy inkább a "kipróbálható" szó jelentése.
Igen, így volt.
Tehát, már ez is baj, hogy itt is adott erre a microsoft lehetőséget, hogy ne csak úgy megvegye az ember, hanem a végleges változatot kipróbálja előtte.Aki meg próbaváltozatot szeretne éles rendszerként használni, az így járt. Elméletileg tisztában van azzal, hogy 90 napig használható a rendszer, ráadásul figyelmezteti is a felhasználót, hogy le fog járni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #42 üzenetére
Ugyan ez volt a Win7-nél is. Ott is feltetted ezt a kérdést?
Feltehető, kipróbálható, ha megfelel, akkor megfelelő license megvásárlása esetén aktiválható, tovább használható (ha jól emlékszem). Addig is teljes értékben használható.
Céges gépen, aktivált rendszert nem feltétlen biztos, hogy érdemes leváltani erre.
Mégis mit szeretnél? Hogy ingyen kapj license-t, vagy mégis micsodát?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #39 üzenetére
Egyszerre a kettővel.
(#38) MMA87: Értem.
Hát akkor viszont reménykedni kell, hogy hamarosan ad ki az Asus Win8-as drivert
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, lényegében mint a Win7-nél. Ez egy jó lépés. Lényegében magának a teljes rendszernek a kipróbálásához még otthon is..
Ha van lehetőség bármire feltenni, akkor hajrá!
Cibálom is lefélé, amint lesz időm, szerintem kipróbálom!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest