- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
Hivatalosan lehet! De akkor megint ott vagyunk, hogy minek a Metro ebben a formában? Egy kicsit feltuningolt régi start menüben ugyanúgy megjeleníthető lett volna az időjárás, meg a levelezés, mert akkor ezek szerint másra szerinted n(s)em jó. Egyébként a Metro-s médialejátszókhoz (kép, zene, videó) saját mappákat hozzá lehet rendelni?
-
Pacee87
aktív tag
Gondolom már lerágott csont, hogy jó-e a Metro, és a W8 egyéb újdonságai, de azért én is megfogalmaznám a saját véleményemet ezzel kapcsolatban. Kipróbálás előtt úgy voltam, vele, hogy egész jól néz ki, de egérrel nem lesz jó használni. Most, hogy már pár órája "játszogatok" vele, kicsit deja vu érzésem van. A Windows Media Centerrel voltam úgy a 7-ben, hogy tetszik-tetszik, csak használni ne kelljen. Nekem bonyolultnak tűnik az alkalmazások közötti váltás és bezárás (feleslegesen sok mozdulatból áll). De ami elsőre a leggázabbnak tűnik, az az a helyzet amikor mondjuk a Metro-s böngészőből szeretnék valamit átmásolni egy txt fájlba (ahelyett, hogy kattintasz egyet a tálcán, most vissza a metro kezdőlapra, átváltasz asztali nézetre, majd onnan nyitsz egy txt-t). Olyan mintha egy virtuális gép lenne a Windows felett. Szóval ez így annyira nem nyerte el a tetszésemet. A Metro-t inkább a a hagyományos Start menübe kellett volna valahogyan beleoltani (PC-n). Remélem a WP8 jobb lesz, mert azzal eddig szemeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest