Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacee87

aktív tag

válasz r3dsnake #173 üzenetére

Hivatalosan lehet! De akkor megint ott vagyunk, hogy minek a Metro ebben a formában? Egy kicsit feltuningolt régi start menüben ugyanúgy megjeleníthető lett volna az időjárás, meg a levelezés, mert akkor ezek szerint másra szerinted n(s)em jó. Egyébként a Metro-s médialejátszókhoz (kép, zene, videó) saját mappákat hozzá lehet rendelni?

• Pacee87

aktív tag

Gondolom már lerágott csont, hogy jó-e a Metro, és a W8 egyéb újdonságai, de azért én is megfogalmaznám a saját véleményemet ezzel kapcsolatban. Kipróbálás előtt úgy voltam, vele, hogy egész jól néz ki, de egérrel nem lesz jó használni. Most, hogy már pár órája "játszogatok" vele, kicsit deja vu érzésem van. A Windows Media Centerrel voltam úgy a 7-ben, hogy tetszik-tetszik, csak használni ne kelljen. Nekem bonyolultnak tűnik az alkalmazások közötti váltás és bezárás (feleslegesen sok mozdulatból áll). De ami elsőre a leggázabbnak tűnik, az az a helyzet amikor mondjuk a Metro-s böngészőből szeretnék valamit átmásolni egy txt fájlba (ahelyett, hogy kattintasz egyet a tálcán, most vissza a metro kezdőlapra, átváltasz asztali nézetre, majd onnan nyitsz egy txt-t). Olyan mintha egy virtuális gép lenne a Windows felett. Szóval ez így annyira nem nyerte el a tetszésemet. A Metro-t inkább a a hagyományos Start menübe kellett volna valahogyan beleoltani (PC-n). Remélem a WP8 jobb lesz, mert azzal eddig szemeztem.

Új hozzászólás Aktív témák