- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SE_Fan
tag
-
törölt tag
mégsem
-
hoffman_
nagyúr
Jöhet még-még
-
sekli
addikt
nagyon jó cikk, roto2 tényleg szórakoztató, de hogy mindig az elejéről kell kezdeni, egy kicsit bosszantó...
-
itt megtalálod őket. azóta is várjuk az idővihar nevezetü következő játékot de már évek óta semmi nincs róla.
rpg maker nevezetű progival csinálták őket ha jól tudom. szerintem ha nem játszottál még velük akkor érdemes kipróbálni. engem elgé sokáig lekötöttek többször is végig lehet csinálni mert többféle befejezés is van.
-
válasz
LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Köszi az infot, megnézem majd az oldalt.
DelArco: ezek milyen játékok? Nem ismerem ezeket.
-
LEFTHORSE1
őstag
Ellenőriztem, egy olyan szolgáltató Sim kártyáját tettem a T650-be amelyiknek nincs internet szolgáltatása, sőt még telefonálni sem tudok róla mert egységem sincs rajta, semmi akadály nélkül elindultak. Tehát amelyek a Mobile9 oldaláról lettek letöltve és az Opera Mini free downloads nevü könyvjelzőjéről, azok teljesen ingyenesen használhatóak a továbbiakban, leginkább Sony Ericsson tulajoknak ajánlom mert igy az n95 magasságábol nagyon nem tetszik amilyen lassan és idegesitő módon indulnak
-
valami olyasmi kéne mint pc-re az emlékcsavar volt. vagy az amnézia.
bár gondolom ingyenesből ilyen nemigen van. -
64b0r
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, legyen még ilyen!
Az én két kedvencem (a pipes mellett) a Pyramid Bloxx és a Tower Bloxx, bár nem biztos hogy freeware-ek, én nagyon bírom mindkettőt. -
Legyen még több ilyen.
-
adik
őstag
köszi, felét kipróbáltam, most meg már rohanok a melóba, mert elkések -
Ez elvileg freeware, mert nem hivatalos Zelda port, tehát szabadon használható. Ha minden igaz, lesz teljese verzió is, még fejlesztés alatt van, csak ezért demo.
Ha érdekel:
Akalabeth mobile (Ultima előzménye, Ultima 0-nak is szokták nevezni)Siera: nem a jar miatt kérdezte, hanem mert ott a nevében, hogy demo.
-
Siera
senior tag
a jar az 1 telepítőfájl.btw rosszul érzed
-
rtom
senior tag
Ez inkább kaland, mint RPG: Zelda mobile
-
Siera
senior tag
sztem a legjobb mobilos játék a blades and magic
-
hmm találtam néhány nekemvalót
örülnék én is ha lenne folytatás -
válasz
LEFTHORSE1 #24 üzenetére
Milyen reklámmal? Amennyiben a netről töltik le minden indulásnál, máris nem beszélhetünk ingyenes játékokról, hiszen minden indításnál fizetsz érte valamennyit. Pont ezért adware nem került bele a listámba. Ezt egyébként könnyen ellenőrízheted, csak le kell tíltani az alkalmazások nethozzáférését a telódon. Ha így nem indulnak, adware-ről van szó.
-
looser
addikt
Szuper, köszi az írást! RPG meg kaland engem is érdekelne, utóbbi akár szöveges is (Rátkai átkai
), s amit igazán szeretnék, Scorched Earth szerű játék van S40-re (240x320)?
-
LEFTHORSE1
őstag
Pedig nekem teljesen ingyen kerültek a mobilomra, a mult héten töltöttem le Brain Challenget a Mobile 9 oldaláról, a 3D-eket meg, az OperaMini Free downloads linkjéről, igaz hogy reklámmal kezdnek de 5 db. villámgyors gombnyomás (1, 2, 2, 2, 2) után már indulnak is. Fizetős játékot nem is tudnék-akarnék beszerezni.
-
PH-User
addikt
Legyen folytatás, párat lekaptam én is! Köszi!
-
tud valaki valami ingyenes rpg szerü játékot telefonra?
nem kell komoly grafika sőt jobb ha nem 3D-s.
mondjuk vmi olyasmi is jó lenne mint anno a Defender of the Crown volt. -
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
Megnéztem mind, úgy tűnik a Gimme Light kivételével mind fizetős. Mindenesetre köszi, hogy erre felhívtad a figyelmem, bár ugye nem 3D-s.
-
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
Csak az első négyet ellenőríztem le, mind fizetős. Az Ice Age-ről meg azt állítani, hogy nem...
Előszőr néz utána, hogy igaz-e az, amit akarsz mondani.
-
HThomas
őstag
Ez a Dweller jópofa, bár elég egyszerűnek tűnik.
Kár, hogy nincs Nethack java port,bár az irányítás lehet kicsit nehézkes lenne
-
3psilon
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!!
Már rég tervbe volt véve hogy pár játékot felpakolok a mobilra de nem volt kedvem keresni. Meg más felbontásra voltak. Ezek legalább univerzálisak, és nagyon színvonalas játékok!
Szuper írás.
-
BloodRay
veterán
Jó kis írás! Még!
-
twollah
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
Szerintem egy jatek nem attol lesz jo, hogy 3Dben pompazik.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
3D-seket nem tudom, de BrainChallenge és Lumines Block 100%, hogy fizetős.
-
LEFTHORSE1
őstag
Álljon meg a menet, nem mondom hogy ezek rossz játékok, de hát könyörgök 2008-at irunk, hiányolom a cikkből a 3D játékokat mint: Burning Tires 3D, Crash Arena 3D, Extreme Air Snowboarding 3D, Galaxi on fire 3D, Heli Strike 3D, Planet Raiders 3D, Deep, továbbá: BrainChallenge, Gimme Light (the best!), Ice Age 2, Lumines Block, Absolute Puzzle, Nos nekem ezek vannak a T650-emen, mind ingyenesek és nagyszerü játék
élményt nyujtnak
-
Dr. Oid
aktív tag
csatlakozom, koszonet a jol osszeszedett stuffokert es orulnek a folytatasnak
-
gandrus
tag
Köszi! Boulder Dash már jött is le. És a legjobb, hogy kiválasztható a telefon típusa is.
Viewtyn szuperül megy full képernyőn.Saja!
Ki lehet választani a készülék típusát a Boulder Dash letöltési oldalán. A D900 is szerepel a listában. Kiválasztottad, és azt a verziót töltötted le?
-
saja
csendes tag
Nekem is tetszett. Rögtön ki is próbáltam 3-mat, amiket eddig nem ismertem. Sajnos a C64-es egy-az-egyben átiratos BoulderDash nem akar menni a D900i-men
Várom a folytatást én is. -
ent
őstag
-
dabadab
titán
Remek iras, mostanaban a kongregate.com mellett a 6300-am a fo gaming platformom
-
joeshow
csendes tag
Énis támogatom Boulder Dash azonnal jött le
Már csak egy joyt kell beszereznem a Symbianhoz és igazi C64 élmény lesz
Még ilyet MÉG MÉG MÉG!!!
-
twollah
nagyúr
OMFG
Hiany potlo iras!
Lesz folytatasa?
-
No-kia
addikt
hát régi telómon még örültem volna ezeknek, de n73-on már nem tudnának lekötni, a Gravity defied nem ingyenes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest