- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mikor a notit vettem a touchpadnek nem volt fenn a drivere. Agybajt is kaptam, miért nem működik rajta a scroll. Üzletbe vissza, ott a hülyéje elkezdte, hogy egeret a görgetősávra vinni, majd bal gombos kattintással lehúzni, működik Ez volt a bolt supportja, elvileg hozzáértőtől. (Azóta nem tettem be a lábam oda, s mindenkit lebeszélek róla.
-
sing1ep1ayer
őstag
A plusz perem miatt Windowson se menne.
Mondjuk annyi mindent felhoztatok már ti is a Linux mellett, hogy kezdem meggondolni magam. Lehet mégis tart ott ahol a Windows, csak épp pont olyan dolgokban, ami nekem, aki eredetileg windowsról jött nem hiányzik. Egy dolog viszont még mindig nem a legkirályabb, ez pedig a hardvertámogatás. Kissé meg kellene szorongatni a hardvergyártók golyóit emiatt.
@ (#103) kispx
Sok disztrót kipróbáltam, nekem ez jött be leginkább, ezért ezt használom. Nincs bajom azzal, ha buherálni kell és nem sokkal nehezebb kezelni, mint egy Ubuntut, vagy Mintet, amik felhasználóbarátnak számítanak.Advanced módban raktam fel a Debiant és ez eleve rajta volt. Sehol nem adott olyan lehetőséget, hogy kérem-e a Transmissiont vagy sem. Amit én választottam telepítéskor az alaprendszeren felül az ha jól emlékszem az ntfs támogatás, meg a laptop utils volt. Ezt a torrentprogramot én nem kértem, hanem rámsózták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest