- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Nem kell hozzá több iOS készülék, elég egy is. Ha beviszel egy naptári bejegyzést, új névjegyet, az azonnal felkerül a felhőbe. Nem kell biztonsági mentéssel szórakozni, manuálisan szinkronizálni, kockáztatva azt, hogy egy hiba vagy készülék ellopás miatt elvesznek az adataid. Ha készüléket cserélsz, nem kell semmivel foglalkoznod, csak egy "katt" és máris minden a jól megszokott módon az új készüléken van.
-
Tenax84
csendes tag
Ahogy én értem, a legjobb dolog az egészben az, hogy pl., ha csinálok egy képet a telefonommal, akkor azt a közreműködésem nélkül automatikusan átteszi ipad-re és az asztali gépre is. Ez a mostani küldözgetéshez és szinkronizálgatáshoz képest elképesztően kényelmes. Használok ilyen megoldást PC-n, DropBox-al szinkronizálom az irodai és az otthoni gépem között a windows asztalát és nagyon jó. (mellesleg ifonon is látom az asztalomat vele).
-
Davidoff91
aktív tag
A hétvégén Triatlon versenyt szerveztünk Veresegyházon, és kimondottan jó lett volna, ha a város 4-5 különböző pontján elhelyezett laptopok össze lettek volna kapcsolva...Valaki szerkeszt az adatokon, és mindenki azonnal a legfrissebb eredményeket látja. 1000%-al gyorsította volna az adatok feldolgozását...
-
Kashim
őstag
Akkor van értelme, ha több iOS készüléked van, esetleg egy Mac-ed valamelyik mellett. Nem kell kábelezni meg fájlokat másolgatni, egyszerűen minden mozgatható adat mindegyikre rákerül. Mivel API-t is csomagoltak mellé, valószínűleg a későbbi programokba is beépítik, így például a játékok is ott fogják tárolni a mentéseket, ez azt eredményezi hogy ha iPhone-on elkezdesz játszani valamivel, később iPad-en ugyanonnan folytathatod bármiféle kábelezés, iTunes szinkronizálás nélkül stb... Egyes feature-öket eddig is meg lehetett ezt csinálni különféle programokkal, ez nem vitás, de most összefogták az egészet és leegyszerűsítették, hogy az egységsugarú emberek is tudják használni. Szerintem röviden ennyi.
icecave
Ez a mobilnet dolog biztos? Mert én a keynote alatt csak Wi-Fi kiírásokat láttam. Ha csak Wi-Fi-n fog menni a fene ette az egészet... -
Számodra mi nem hasznos ebből? Vagy mit tartanál tényleges hasznosságnak, ha ez nem az? Nem kell kábel a synchez, sok device-ra syncelhetek kábel nélkül, ki-kiválasztva, mire mit syncelek, iTunes nélkül, stb., ha másra nem is volna jó, nekem már ez is elég lenne...
Ha ezekbe belegondolsz, máris látod a tényleges hasznát. Ha pedig nem, majd megtudod, ha már a gyakorlatban használni fogod...
JNashville: nemcsak hogy ingyen,hanem hogy MINDENHONNAN (feltéve, ha van mobilnet, elvégre valahogy a "felhődbe feltötltött adatokat" is el kell érned valahogy), azaz, nem kell gép, amin van iTunes, hogy bármit a telefonra, ipadra, stb-re rakj.
Pl. elmász nyaralni, ahova csak a telefont viszed. Valamit rátennél, amihet iTunes kellett. Egyből meg is vagy lőve. Igy viszont minden kellemetlenség kiküszöbölhető.
-
JNashville
senior tag
Van egy online tárhelyed, ahonnan gyakorlatilag bármit elérsz ingyen (vagy korrekt díjazásért), zenét, dokumentumokat, stb., amit csak feltöltesz oda. És az Apple-t ismerve valószínűleg abszolút hülyebiztosan, kábé mint amennyire egy normál usernek evidens ftp-t használni. Nekem legalábbis így jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest