- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Az volt a gond, hogy nem én intéztem ezt a dolgot, én igazából csak segíteni mentem el. Az informatikus aki meg lett bízva, megigérte, hogy ez meg lesz csinálva, persze b@szott megcsinálni. Ment a verseny folyamatosan, nem volt már idő szerezni 4-5 laptophoz mobilnetet, stb, stb. Cserébe én két kis kezemmel legépeltem egy 21 munkafüzetből álló excel dokumentumot, és megállás nélkül engem zsibbasztottak minden probláméval.
Egy biztos: jövőre én intézem az informatikai ügyeket.
-
Davidoff91
aktív tag
A hétvégén Triatlon versenyt szerveztünk Veresegyházon, és kimondottan jó lett volna, ha a város 4-5 különböző pontján elhelyezett laptopok össze lettek volna kapcsolva...Valaki szerkeszt az adatokon, és mindenki azonnal a legfrissebb eredményeket látja. 1000%-al gyorsította volna az adatok feldolgozását...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged