- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Shinjike87 #30 üzenetére
Aha. Tehát sokezer embernél megy, nálad nem, emiatt bekaphatja az EA. És amikor segíteni akarnak, sértettségből nem adsz információt.
Ehhez csak egy gratulációt tudok küldeni. -
BiP
nagyúr
Átvezetős résszel egyetértek. Béna, erőltetett, átugorhatatlan, és sokat tölt, csak nem tudom, mit, mert az SSD nem lehet akadály.
Billentyűzetet át lehet konfigolni. Belőttem nyilakra, használhatóbb.
De mire rájöttem, hogy a backspace a főmenü, elkaptak a rendőrök, mert csak a sima TAB-osba mentem be, de abban nem áll meg a játék.
A k* sok egész képernyős üzenet meg okosság, tips&tricks halál idegesítő. Egyszerűen nem érdekel.Amúgy a grafika nagyon jó, 970-nel 1440p-ben minden maxon, szépen megy, 4K-ban már lassabb, szóval a mai jól optimalizált játékok szintjét hozza.
Ellenben az irányítás és a fizika és a speed feeling (hiánya) gyötrelem. Tönkreteszi a játékélményt. Összességében nagy csalódás.
-
BiP
nagyúr
válasz
SunMount3r #9 üzenetére
De hogy pontosak legyünk, valóban van olyan játék, ahol indítástól számítják az időt, (nem tiszta játékidőt), de ott több nap van megadva. pl. Titalfall 2 nap, Battlefield4 7nap. És ezen belül akármennyit lehet játszani.
-
BiP
nagyúr
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Origin játékok játékidőt számolnak.
Én örülök neki, hogy ki lehet próbálni. Manapság a demó-ínséges időkben külön jó, hogy ezeket ki lehet próbálni. Annyi időt nem tudok játszani, hogy érdemes legyen megvenni, de magára a játékra meg kíváncsi vagyok.
(legutóbb Battlefrontnak örültem ennyire. Az csak 4 óra trial, de nekem eddig elég volt, még mindig nem fogyott el.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest