Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FozzieBear
üzenetére
Csak amolyan hobby szinten szólok hozzá ehhez az OS/2 vs Win dologhoz:
Anno nekem úgy tűnt, hogy olyasmi ez, mint C64-en volt a GEOS (persze tudom ez meredek hasonlítás, csak 1 aspektust nézek). Kevesen használták és bizony sokakhoz el sem jutott, hogy létezik (hacsak nem vásárolt néha-néha egy-két számtech magazint). Nekem úgy tűnik így vissza tekintve, hogy ennek főleg a játékok voltak az oka. Én is szemeztem vele, mert jókat írtak róla, kíváncsi is lettem volna rá, akkoriban már maga a grafikus, ikonos, ablakos és főleg színpompás
kezelőfelület is viszonylag annyira újdonság volt, hogy már ennek a kipróbálása is felért egy "játékkal"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kezelőfelület is viszonylag annyira újdonság volt, hogy már ennek a kipróbálása is felért egy "játékkal"...