Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz Főcske #64 üzenetére

Én..képtelen vagyok elszakadni is tőlük. Sőt!!! Most jó. Nem vagyok s nem is voltam soha eleresztve, és nem tudtam hetente procikat cserélni. Sok kitérő után visszavettema kis brutal p45 UD3R lapomat, a házam tuninra moddolva, stb..és vadászom a jó (egyedi) procikat. Nem nagy értékük van már (anyagi), könnyebben és olcsóbban megveszi az ember, vagy éppen kapja kölcsön, mint a mostani 7200-est, és élvezem minden pillanatát. játék a ref-ekkel, stb..és jön is az eredmény: [link]
    [link]
    Ha meg nincs mit tesztelni, jön a kis 3300-as, 4,2GHz-en alulfeszelve..[link]
    Nekem doszt elég..

Hát..ez az! Mivel egy 2180-as is kielégiti a gépigényemet (sosem játszom a WoW-Sims3 duót megviszi.)ezért nekem nem vonzó a 1155. Mind1 mi vanbenne..

Ha meg gép kéne..a leggagyibb lap, 2100, meg 4giga kuka ram. Az egész nem szimpatikus, kezdve a proci grafikus kütyüjável. Tfont is olyat szeretek ami telefon és nem pc, sőt nem dig.fényképező, arra ott a dig.fényképező, nem keverem..:)
    Ha nem kell vga erő igp-s lap oszt' csókolom, a procit meg égethetem kedvemre. Ha meg kell..ezek szart se érnek..

Új hozzászólás Aktív témák