- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én..képtelen vagyok elszakadni is tőlük. Sőt!!! Most jó. Nem vagyok s nem is voltam soha eleresztve, és nem tudtam hetente procikat cserélni. Sok kitérő után visszavettema kis brutal p45 UD3R lapomat, a házam tuninra moddolva, stb..és vadászom a jó (egyedi) procikat. Nem nagy értékük van már (anyagi), könnyebben és olcsóbban megveszi az ember, vagy éppen kapja kölcsön, mint a mostani 7200-est, és élvezem minden pillanatát. játék a ref-ekkel, stb..és jön is az eredmény: [link]
[link]
Ha meg nincs mit tesztelni, jön a kis 3300-as, 4,2GHz-en alulfeszelve..[link]
Nekem doszt elég..
Hát..ez az! Mivel egy 2180-as is kielégiti a gépigényemet (sosem játszom a WoW-Sims3 duót megviszi.)ezért nekem nem vonzó a 1155. Mind1 mi vanbenne..Ha meg gép kéne..a leggagyibb lap, 2100, meg 4giga kuka ram. Az egész nem szimpatikus, kezdve a proci grafikus kütyüjável. Tfont is olyat szeretek ami telefon és nem pc, sőt nem dig.fényképező, arra ott a dig.fényképező, nem keverem..
Ha nem kell vga erő igp-s lap oszt' csókolom, a procit meg égethetem kedvemre. Ha meg kell..ezek szart se érnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest