- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én..képtelen vagyok elszakadni is tőlük. Sőt!!! Most jó. Nem vagyok s nem is voltam soha eleresztve, és nem tudtam hetente procikat cserélni. Sok kitérő után visszavettema kis brutal p45 UD3R lapomat, a házam tuninra moddolva, stb..és vadászom a jó (egyedi) procikat. Nem nagy értékük van már (anyagi), könnyebben és olcsóbban megveszi az ember, vagy éppen kapja kölcsön, mint a mostani 7200-est, és élvezem minden pillanatát. játék a ref-ekkel, stb..és jön is az eredmény: [link]
[link]
Ha meg nincs mit tesztelni, jön a kis 3300-as, 4,2GHz-en alulfeszelve..[link]
Nekem doszt elég..
Hát..ez az! Mivel egy 2180-as is kielégiti a gépigényemet (sosem játszom a WoW-Sims3 duót megviszi.)ezért nekem nem vonzó a 1155. Mind1 mi vanbenne..Ha meg gép kéne..a leggagyibb lap, 2100, meg 4giga kuka ram. Az egész nem szimpatikus, kezdve a proci grafikus kütyüjável. Tfont is olyat szeretek ami telefon és nem pc, sőt nem dig.fényképező, arra ott a dig.fényképező, nem keverem..
Ha nem kell vga erő igp-s lap oszt' csókolom, a procit meg égethetem kedvemre. Ha meg kell..ezek szart se érnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest