- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Erre írtam, mert a kötelező frissítéseknek a tesztelés nem az ellentéte, "
Nem, de nem is azt írtam. Ideje lenne neked egy alapfokú nyelvtanfolyam elvégzése.
Itt a tesztelés lényege az lenne, hogy eldönthessék, hogy telepíthető e vagy sem az adott frissítés. Ha a frissítést a teszt eredményétől függetlenül telepíteni kell (ezt jelenti a kötelező szó), akkor a tesztelés legfontosabb jelentősége szűnik meg.
"topicnácit"
Mondja egy topiknáci.
-
Kékes525
félisten
Ha az ész nélküli frissítésre írtad az omg-t, akkor egyetértek. A cikkből nekem az jön le, hogy tesztelés nélkül, minden frissítés kötelező. Tudniillik ha nem ez lenne, akkor azt (a tesztet) megkellet volna említeniük a "a belügyi szerv köteles az informatikai rendszereik hardveres és szoftveres frissítéséről gondoskodni" mondatban valahogy így: a belügyi szerv köteles az informatikai rendszereik hardveres és a szoftveres frissítéseket letesztelni és az eredménytől függően alkalmazni." Mivel a tesztelés is ugyanolyan fontos, mint a megfelelő biztonsági frissítés alkalmazása.
(#26) Gargouille
Igen, akkor a kötelező jelleget te hogy értelmezed? Mert ott nincs részletesen kifejtve. Szerintem egy vezető, aki nem ért a számítástechnikához értelmezheti ezt úgy is, hogy tesztek nélkül.
-
Kékes525
félisten
Ha kötelező, akkor azt a teszt eredményétől függetlenül is fel kell rakni. A tesztnek éppen az az értelme, hogy ha gáz van vele, akkor nem teszik fel. Nem ismered a kötelező szó értelmét?
Persze arra is gondolhatsz, hogy minden biztonsági frissítés tökéletes...
(#22) Bici
"Feltételezem..."
Majd a gyakorlat eldönti, hogy mennyi mozgástere van a rendszergazdának.
"Egyébként én inkább az alapelvek helyessége mellett érvelek"
Az alapelv helyes, feltéve ha a biztonságon van a hangsúly és nem a kötelezőn, mert a kettő ritkán ütheti egymást, mivel nem minden biztonsági frissítés tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest