Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megbeszeltuk, hogy nem az ironikus megjegyzesed megcafolasara linkeltem a cikket. Kivel harcolsz?

-
ForRedGlory
félisten
Ti biztos valami facebook, uramcsobá' Meta alkalmazott vagy, aki még hírből sem ismeri azt, hogy mennyi adatot adott el vagy szivárgott ki tőlük. kissé vicces a security csapatukkal jönni... tuti véletlen akaráj hülyére perelni őket kb minden második országban.
A nap tanúlsága: legközelebb értelmesen fejtsd ki a kommentet agy "aha" helyett. Mindenkinek segíteni fogsz vele.
-
0xmilan
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem veled ellentmondoan irtam, hogy 'aha'. Sejtettem, hogy nem gondolod komolyan a tapsikolos emodzsi mellett.

Az meg onmagaban nem vicces ellentmondas, hogy egy mondaton belul van a 'Meta' es az 'informactiobiztonsag'. Eleg komoly security csapatuk van, a bug bounty programjuk is tobb tizezer dollart fizet komolyabb hibakert.
-
0xmilan
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha nem sikerult ertelmezni, akkor nem tudok segiteni.
-
0xmilan
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Egy álom lehet ez a meló.
-
0xmilan
addikt
Állítása szerint ez újabb lépés a biztonság felé
Nagyobb lepes lett volna a biztonsag fele felvenni meg egy security engineer-t, mert az a gyakorlatban nem sokat valtoztat, hogy odabiggyeszted valakinek a neve melle, hogy CISO.
-
bambano
titán
A bmw-ken meg van index.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Medence topik
- iPhone topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest