Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehasználo
újonc
Mások nevében is nagyon kőszőnőm a részletes leirást!
Nekem elsőre sikerűlt feldobni a CM-et.
Végre elégedett vagyok a telefonommal, (szerintem a samsungos felűlet nagyon ronda).

-
Tocso76
tag
Kis segítség kellene. Szeretnék új romot tenni a telóra. CM13-at akarok, de a 9-es pontnál tovább nem enged és mindig failed a vége.
Ezt írja az odin.
<ID:0/035> recovery.img
<ID:0/035> NAND Write Start!!
<ID:0/035> RQT_CLOSE !!
<ID:0/035>
<ID:0/035> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
infectedmann
őstag
Sajnos a port fejlesztő nem tudja egyelőre megoldani, hogy az FM rádió működjön, illetve az utolsó frissítések óta az akku idő sem a legjobb, össze-vissza merül a telefon.
Én visszatértem a gyári rendszerre. Ha mégsem jönne hivatalos 6.0., akkor lehet később megint felteszem. Több, mint egy hónapot használtam, az nálam rekord portolt CyanogenMod esetébe
Eddig csak bugos hulladékokkal hozott össze a soros. -
kiki1976
csendes tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Ha új verzió jelent meg, annak telepítését is ugyanígy végig kell csinálni mindent törölve, vagy lehet egyszerűbben is?
-
infectedmann
őstag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Az előző buildben csinált olyat, hogy képernyő feloldás után nem érzékelte az érintést, de már ez is javítva lett.
Az új buildben nem vettem még észre hibát.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Jaja, egyetértek veled, lehetséges hogy ugrik a gyári garancia.
Ha naiv fejjel nem frissítettem volna az S4 Minit és utánaolvastam volna hogy pontosan mit is csinál az update, akkor még mindig meglenne a szoftveres garanciája (ami amúgy már lejárt, de kb. egy évvel ezelőtt veszítettem el mikor még garis volt). Lehet célszerű lenne a cikked elején egy mondatban kicsit kitérni a KNOX bootloader jelenlétére, és ezzel is figyelmeztetni az embereket rá hogy van ilyen szoftveres védelme a Samsung telefonoknak.Amúgy én most SlimKAT ROM-ot használok (XDA link), Micro Gapps csomaggal. CM-et is kipróbáltam másfél éve (nightly, 5.1.1), de sajnos - mivel nem élvez elsődleges támogatottságot a telefon - sok volt a hiba és nem működött jól. Ezzel szemben a SlimKAT S4 Mini portja tökéletesen működik, atomstabil, bugmentes, nagyon megvagyok vele elégedve.
Kicsit sajnálom hogy Nexus 5X-re fogok váltani, de hát ez van.A telefonodon a CM küzd bármiféle problémával? Vagy elsődleges támogatottságot élvez így nem fordul elő a CM-mel olyan sok baj?
-
infectedmann
őstag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Igen, ezért is írtam a cikk leges legelejére, hogy garancia vesztéssel járhat

Mivel nem tudok minden eshetőséget és esetet megvizsgálni, ezért nem tudom 100%-ra mondani, hogy mindenkinél ugrani fog a KNOX, de jobb ha felkészülnek az emberek, hogy benne van ez a rizikó. -
PrometheusX
aktív tag
Hasznos cikk, de nem tudom hogy a telefonon aktív-e a KNOX bootloader. Ha igen, akkor potenciálisan garancia elvesztésével járhat a gyári ROM lecserélése (KNOX bit beállítod 0x1-re). Legalábbis nálam ez volt a két-három éves S4 Minimen, mikor lecseréltem rajta a gyári ROM-ot CM-re.
-
chris-v
senior tag
Hasznos és érthető írás, de 1-2 fotó vagy kép a telefonról előtte, utána, közben, elfért volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig csak bugos hulladékokkal hozott össze a soros.