- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #5 üzenetére
Szerintem a kalóriától fontosabbak a macro tápanyagok(fehérje, zsír, szénhidrát).
Én alapból kerülök mindent amiben cukor, glutén, tej és annak származékai(kemény sajtot ok), növényi olaj van.
Ki lehetne téri ízfokozókra és ezer dologra, de ha ezeket kihagyod, akkor jó eséllyel a mesterséges vackokat is.A másik fontos, hogy az ember evolúciója során kizárólag vízzel talalkozott, minden más valószínűleg szuboptimális.
Mit lehet akkor enni?
Húsokat és friss zöldséget, tojást, tengeri kütyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Többen kérdezték már tőlem, hogy hogyan lehet fogyni, ezért úgy döntöttem, hogy írok egy blog bejegyzést arról, hogy én...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest