- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
adott volt a lehetőség az újabb részekben is, igen. utóbbi részekben inkább voltunk már rambó mint orgyilkos, és lehet én voltam béna régen de emlékszem mindig a háztetőkön mentem mert a harc nem volt egyszerű ha sokan rád mentek, vagy érdemes volt elvegyülni, illetve tornyot mászni sem volt olyan egyértelmű h mikor hova kapaszkodj, és a zuhanás is büntetett, az újabb részekben meg a negatív dőlésű objektumokon is olyan sebességgel lehetett mászni hogy semmi kihívás nem volt benne
én szerettem az új részeket is, igazából mindegyikre szép emlékekkel gondolok vissza
-
DeathAdder
veterán
az az érdekes ebben a sorozatban hogy emberek mindig leírják mi a kedvenc része(i) és nincs olyan ami ne lenne említve, sokaknak a unity vagy épp az első rész tetszett a legjobban.
úgyhogy biztos sokaknak tetszeni fog ha visszatér az első részekhez, ahol ismét lopakodás, figyelés, eltűnés, parkour lehet a középpontban pláne egy modern köntösben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged