- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nartaas
tag
Jó tudom
Kb pont lecsúsztak erről a dologról az idei szériával meg ahogy írták, nem kiforrott még. Csak jó kicsit szurkálódni
De azt tartom, hogy a 8as szériára tervezetten balfasz helyre tették azt az olvasótNem tudok mást elképzelni mivel bárkinek egy másodperc alatt szembeötlik, hogy ez marhaság, és senki se csinált ilyen elrendezést. Kellett valami flaw nehogy már tökéletes készülék legyen.
-
Nartaas
tag
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Valóban, csak úgy általánosságban ellene vagyok a fölösleges erőforrás pazarlásnak meg észnélküli gyártásnak.
Épp LG mondta már hogy értelmetlen ez az évenkénti flaghsipezés. Egy S8 3 múlva is bőven kiszolgál bárkit.
Gyártjuk az elektornikai hulladékot agyatlanul mert 5%-al gyorsabb vagy jobb mint az elődje. Semmi értelme.
Mondjuk ez mindennel így van. Lassítani kéne kicsit vagy nem is kicsit szerintem. -
Nartaas
tag
Itt van kész van és az S9-et képesek kiadni béna hagyományos olvasóval?
Annak a telefonnak sincs sok létjogosultsga. Szerintem az S8/Note8 nál direkt rakták irritálóan béna helyre a nyomatolvasót, hogy legalább ennyivel több legyen a 9 hátha ez is elég a váltásra valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest