- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Na felraktam a Nougatot de nem igazán vagyok elégedett vele. Wifi kapcsolatnál csomószor elveszti a kapcsolatot. Nem szétbont csak kis felkiáltójel van a wifi jel mellett és ofc. nincs net.
A másik h 4G+ mobilhálózat helyett egyszercsak átlép HSDPA-ra... És nem valahol kint mucsaröcsögén hanem a Corvin negyednél ami azért eléggé jól le van fedve... -
Yodafon
őstag
válasz
magyarattila #250 üzenetére
szintugy. De nem merem felrakni
-
Yodafon
őstag
Javították már a gyors merülést ami linkelve volt valahol?
-
Yodafon
őstag
valamint az első fázisban legördülő gyorskapcsolók horizontális görgethetősége sajnos megszűnt.
Tudom egyedül leszek ezzel a világon de nekem ez hatalmas nagy mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest