- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathsoft
tag
Jobban birja az aksi 7.0 val tapasztalat ne ilyenre alapozz .. fel raktam en is feltem de mimor fel raktam a 7.0 utanana nemsokkal volt 1 update egybol en nem a hivatalos magyar kiadast hasznalom nem birtam igy nem tudom abba benne van e mar alapbol de szerintem igen de sokkal jobban birja az aksi ezt ugy mondom hogy ejjel anappal megy a wifi mobilnet gps meg minden ami letezik nem hasznalok energia takarekos uzzemodot de igy is siman kibirja a napot reggel 5 tol este 22 ig atlagos hasznalattal par fozo olyab 1-1.5 ora telefonalas sokszor faceboom zenehalgatas alatt ertem ezt
-
Sziszak72
csendes tag
Nem vagy egyedül....
Ezzel a nougatos felülettel elvesztette a Samsungos "ízét" a telefon...
Olyan fapados kínai lett.
A gyorskapcsolók horizontális görgetésének lehetősége bizony nem hiba, hanem bűn.
Valamelyik fórumtàrs fosnak nevezte ezt a frissítést. Teljesen jogosan.( pontosabban hányadéknak titulálták, minden alappal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest