Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aprokaroka87

nagyúr

válasz batai15 #110 üzenetére

Rendben...de akkor például ezt az értesitési sávos dolgot oldják meg WP 7.x-re is....nem értek a programozáshoz de szerintem ehhez pont nem lenne muszály egy teljesen újraírt Oprendszert használni...csak az Api-t visszafele kompatibillisá tenni.
    Simán jöhetne WP7 re is.
    Szerintem ez pl nem hardverfüggő

• aprokaroka87

nagyúr

Akkor most elmondom mi a gond szerintem a WP platform-al szerintem.
    1:Annak idején amikor a WP 7 megjelent az Android tudásban többet tudott sokkal...azok a vásárlok akik használtak Symbiant egy olyan operációs rendszert használhatak ami többet tudott mint akkor a Windows Phone.Szerintem egy újonnan megjelenő terméknél nagyon fontos lenne az első benyomás...hiába van mellette jó marketing ha kézbe véve a terméket egy csomó dologra nem tudja használni a terméket,az akkori Android például nem küzdött ilyen problémákkal,lassabb volt,de úgylátszik hogy a felhasználok nem szeretik ha nem kapnak bizonyos szintű szabadságot.Ha akkor a WP7 idején nem csinálnak olyan korlátozásokat ami sok felhasználonak nem tetszik,mára komolyabb ellenfele lenne a Droidnak.
    2:Azis baj hogy a WP esetén a Microsoft határoz meg sokmindent,nem a gyártok,lehet hogy ezért is nem igazán eröltetik meg magukat a gyártok WP fronton...mert megszokták hogy sokkal nagyobb a szabadságuk az Operációs Rendszert illetően.
    3:A Nokia tud telefonokat gyártani,de van egy félelmem,hogy ha egy funkciót bele szeretnének tenni az új telefonba...és nem tudják megoldani akkor sokat kell várni a Microsoftra.Ne legyen igazam,csak hiába lessz Microsoft akármi egy volt Nokia telefon,ha sok funkció fejlesztése a Windows Phone részlegen múlik nem pedig a Mobilos részlegen.

Új hozzászólás Aktív témák