- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha nem úgy kezeljük a tabletet, mitn egy PC, akkor teljesen jogos, hogy előtelepített rendszerrel jön. a poén az, hogy pont az MS a szabadalmi pereiben úgy kezeli őket, mintha azok lennének (pl. Nook).
egyébként meg annyira nem izgat, hogy mit csinálnak a win8-as tabletekkel, lesz majd hamarosan Mer linuxos KDE tablet, így lesz választási lehetőség -
VIC20
őstag
Hát, ebben van valami, bár az asztali gépek felhasználóinak a visszajelzései alapján nem egyöntetű az elismerés, elég sok fanyalgást hallani.
De a motorháztető alá visszatérve egy pillanatra, azért is kaptam föl a fejem a hírre, mert nekem korábban az jött le, hogy mennyire szuper lesz a 8-as, annyira optimalizálják, hogy kevesebb erőforrást eszik majd, mint a hetes, kell is ez, mert ezt már ARM alá, tehát mobileszközökbe is tervezik... stb, stb.
Most meg ahogy ezt olvastam, egyből felsejlett bennem a gyanú, egy újabb Vista rémképe.
Nem ugyanazt kapjuk, mint régen? Asztali Windows (a megjelenésekor permanensen elképesztő hardverigénnyel), mellette meg mobil Windows (CE, Mobile... etc.)? Csak a felhasználói élmény szószával nyakon öntve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest