- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Op5 esetében a drágább modellt vettem (majd küldtem vissza), de ennél szerintem az olcsóbbat fogom, ha reálisak ezek az árak. 100 dolcsit nekem nem fog érni a plusz RAM, a tárhely meg bőven elég a 64GB is. A frontoldali ujjlenyomat olvasó hiánya miatt azért vérzik a szívem, az OP3-ra pont a fizikai gombok megléte miatt esett a választásom.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #65 üzenetére
Ja, de a kínai változat eleve olcsóbb
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
brainticket #42 üzenetére
Wow, akkor ez már tényleg tekinthető megbízható leaknek.
-
NandorHUN
addikt
válasz
pusszycat #56 üzenetére
Nem is.
Felőlem gyárhatnak 6" telefont amennyit akarnak, de azért elég sok embernek szimpatikus még a kompkatkt kivitel. 5,2" telefon sokkal kényelmesebb, mint egy 5,5-6" téglafón.
Meg lehet szokni, anno LG G3 után 3 hónappal már észre se vettem, amíg kezembe nem fogtam egy pár collal kisebb készüléket.
De pl. most is S7 Edge-m van, sajnos csúcs készülékből már alíg van kisebb mint 5,5" csak néhány gyártónál. -
pusszycat
nagyúr
Nekem semmi bajom a 6" telokal csak ne legyen nagyobb mint egy 5". Ez látszólag anomália de nem az.
-
Soybex
őstag
Kifejezetten letisztultra sikeredett.
Tetszik -
tixem
addikt
Remélem fake. Ha ezek is a hátlapra rakják az ujjlenyomatolvasót + elveszik a "fizikai" gombokat bízom benne, hogy elkapja őket egy kéthetes cifrafosás. Vagy valami hasonló.
-
Ezakár még egy S8 is lehet a képen, ez szerintem erősen fake.
-
Roxbury
őstag
Nekem tetszik
-
NandorHUN
addikt
De jó lenne ha 5,0-5,2" között tudnának maradni!
-
brainticket
aktív tag
-
Gibo
senior tag
Én csak azt nem értem,hogy ha a ZUK Edge-nél belefért elől a fizikai gomb baromi jó kijelző/méret aránnyal, akkor a többiek ezt miért nem tudják reprodukálni?!
-
Szerintem valószínűbb, hogy marad minden az ötösnél már látott formában, csak kap egy kis boostot az akku, plusz a kijelző felbontása lesz nagyobb, ugyanabban a méretben, ugyanolyan képarány mellett. Reméljük, ennél már eltalálják a helyes beépítési irányt is. A magam részéről sajnálnám a fizikai gombok eltűntetését, az ujjlenyomatolvasó a hátlapon pedig használhatatlan, szvsz. Asszonynak van itthon P9 Lite 2017, hiába jó gyors abban is a leolvasás, sohasem használja, mert fel kell venni hozzá az asztalról a telót. Nálam az OP3-mal nincs ilyen gondom, szeretem is nagyon ezt a felnyitási módot.
Utóirat: törjön le a karja tőből annak, aki kivette az integetős ébresztést a legújabb OxygenOS-ből.
-
jacis
nagyúr
+ egy eszköz amivel a OP lopni tudja a felhasználói adatokat. 👍👌
-
ribizly
veterán
Szép. De én annyira szeretem az OP3-amat, hogy semmire nem cserélném.
-
speedy87
csendes tag
Remélem, az 5-öt továbbra is lehet majd kapni, ugyanolyan vagy csökkentett áron.
-
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Nem, a kamerájuk nem egyezik.
OP5: 2x16mp
R11: 2x20mp -
leslie23
tag
én csak azt nem értem, miért éri meg ilyen rövid életciklus erejéig kifejleszteni egy mobilt?
vagy OP5 tényleg egy R11 minimális változtatásokkal?mindenesetre az árulkodó, hogy OP5-öt már nem lehet rendelni.
-
RaveForce
veterán
Kb alig tobb mint egy hete volt ugyanez a hir csak akkor feher telefonnal, jovo7en esetleg kekben is lehozzak 3adjara is ugyanezt?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
cezarlacrone #22 üzenetére
Tavalyi telefon, elég menőnek számított akkor.
Ezért is írom, hogy örültem volna idén egy Xplay 7-nek.
Kamera terén például az Xplay 6 nagyon komolyat mutatott. -
cezarlacrone
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Hozza a kötelező "trendi" formavilágot, tehát nem formabontó.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
Én azért nem bírom a Vivo-t, mert képtelenek normális színben kiadni egy telefont, csak fehér, arany, pink
Amúgy igen, kíváncsi lennék én is egy X20-ra mondjuk, csak nem hátsó ujjlenyomattal, feketében (esetleg fekete előlap, piros hátlap kombinációval).
-
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
Ha lesz 5T, az simán 160-170 körüli árral jön majd, a 6 pedig 180-190 körül. Szóval így is kúszik fel az ára szépen lassan, akkor meg inkább legyen benne modern technológia már.
Bár én azt várom, hogy a mondvacsinált maximalizmusuk nem abban fog kimerülni, hogy az éppen legerősebb SoC és legtöbb RAM belekerül, aztán viszlát, hanem hogy egy jól átgondolt, és mindenben kimondottan jól teljesítő telefont csinálnak. És ebbe belefér számomra, hogy mondjuk nem SD8xx kerül bele, hanem SD66x, vagy hogy nem növelik évente kényszeresen a RAM mennyiségét. Egy errefelé forgalmazott R11 nekem simán bejött volna, normálisan megcsinált kamerával (nem olyannal, ahol a zoom lencse este nem működik, de erről csak a képek ótvar minőségéből értesülsz, mert olyankor teljesen digitális a zoom).
-
tibcsi0407
félisten
Napi Oneplus 5T (ál)híreinket hallhatták.
-
Matada2.3
veterán
Számomra végső gyász lenne az a négyzet alakú ujjlenyomat szenzor, egyáltalán nem illik oda..
-
-
Mill3r
tag
Most akkor, ha lesz 5T és így fog kinézni...
Akkor hány colos lesz a kijelző? -
Haggyukmá a vakítást, utoljára egy hete röppent fel ugyanez, csak ott az oppo 5 szerepelt a képeken végül is. Én is gyártok fotosoppal valami képet és akkor kattintásonként kaszálom a reklámbevételt
-
MikeWazowski
veterán
Máris? Most jelent még csak meg az 5...
-
törölt tag
Majd az OP6 inkább, ha annál már be tudják tenni a kijelzőbe az ujjlenyomatot.
-
gery2123
őstag
Ha igaz, akkor megvan az új telefonom! A hardver bőven elég ami most is van de külső végre tetszetős!
-
enginev3.0
félisten
Pofás, szebb mint az eddigiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest