Ilyen lesz a OnePlus 5T?

Hirdetés

Ahogy a OnePlus 5 készletek szép lassan felszívódnak a webáruházaknál, úgy nő az esélye a tavalyihoz hasonló ráncfelvarráshoz. A OnePlus 5T kapcsán legalább egy fontos változásra számít a szakma: a 16:9-es, FHD panel lecserélésére FHD+-ra, a manapság népszerű 1080 x 2160 pixeles felbontáson. mindez a kávák előnyös faragásával, viszont a képernyőből raboló virtuális gombokkal és a hátlapra kerülő ujjlenyomat-olvasóval járna, ki-ki döntse el megéri-e a számára a változás. Az egyik előnye az Oxygen OS-nek éppen az, hogy a képernyőtől független gombok funkciója dupla és hosszú lenyomással programozható, kérdéses, hogy például ez virtuális formában is megmaradna-e.


(forrás: GizChina) [+]

A GizChina hozzájutott egy renderkép pároshoz, ami alapján akár a OnePlus 5T is lehetne a fenti ábrákon, persze garancia az ilyen szivárogtatások esetében nincs a hitelességre. Mivel azonban a szakma gyakorlatilag ugyanazokra a komponensekre és a kijelzőt és ujjlenyomat-olvasót leszámítva hasonló formára számít, ha tényleg lesz 18:9-es képarányú OnePlus 5T, akár ilyen is lehet. Meglátjuk.

Előzmények

  • 2:1-es képarányú lehet a OnePlus 5T

    A GizmoChina informátora egyebet nem, de azt állítja, hogy a OnePlus az 5-ös modell frissítését tervezi, méghozzá megnövelt képátlóval.

  • Elérhető a OnePlus 5 különleges kiadása

    A JCC+ kiadás mintázott hátlappal és dobozzal bővíti a OnePlus 5 színvariációnak a sorát, a készlet viszont véges.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés