Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Az office-ról nem tudok nyilatkozni, ellenben a TW-ről igen. Először én is idegenkedtem tőle, de fél év Note 2 és 4 hónap S4 zoom után azt mondom, hogy nincs vele baj. Se lagg se semmi nem volt. Olyan mint bármi más, megszokás kérdése. Én egyetlen dolgot nem tudtam megszokni, az az MIUI.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A most kiszivárgott renderképen a korábbi híreknek megfelelően egy 4:3-as képarányú, vagyis keskeny vásznú táblagép látható, állítólag a Tab S széria új jövevénye.
Aktív témák
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest