Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryman12
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Én már 2 hónapja használom N9-emet a jelenlegi legfrissebb elérhető szofttal: PR 1.1 20.2011.40-4_PR_001 el és fenntvan a Battery Usage amit azóta frissítettek, de megjegyzem, nekem elég sokat volt meg van is töltőn a készülék, szóval én nem vettem észre, hogy ez leszívná az akksit, de ennek ellenére én nem gyanakszom a Microsoftra, persze a te néző pontod is lehet hogy igaz
Mindenesetre én megvagyok elégedve a kütyüvel és nem bántam meg, hogy ilyen telefont vettem. Tökéletes telefont úgysem kapok soha 
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom egyesek miert tartjak szepnek. Szerintem a szines tablet inkabb komolytalannak tunik, mellesleg szinte minden tablet ugyanugy nez ki az iPad ota... Minimalis valasztek van design teren.
Szerintem itt a WM8 fogja eladni a termeket, ha az lesz rajta. Tovabba eleg nagyot kell alakitaniuk, hogy a Kindle Fire-t es az iPad-et kiussek, es ez mar a mobiltelefon reszlegnek sem sikerult. -
Ufff
senior tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Ezt ugye te sem hiszed el? Ha igen, akkor nagy bajok vannak...
-
dz1989
senior tag
Szerintem a tábla gépeknek sokértermét nem látok, mert már ekkóra akór legyen rajta usb és remdes opremdsze(win7,xp, linux)
A múgy nagyon jól méz ki ez a szerkezet. -
jacis
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Úgy ìrsz le rosszindulatú pletykàlat mint ha ezek bizonyìtható tények lennének.
-
LEFTHORSE1
őstag
Azon kívül, hogy nincs rá kismillió App és vírus, hát akkor a Battery Usage az mi volt? Azmellett hogy a fogyasztásokat mérte, önnmaga komoly mértékü fogyasztást idézett elő, azok a tulajok akik deinstalálták azok tudják, szerintem a microsoftos sógorok írták inkognitóban azzal a céllal hogy az esetleges vásárlókat elriasszák, mint pl engem is, A Microsoft nagyon haragszik a MeeGo-ra, és emmiatt nem vettem N9-et, még várok a nagy frisitésre és az userek visszajelzése alapján döntök majd
Amugy ez a tablet nagyon szép lenne, egész pontosan a lekerekitett sarkú kijelző tetszik meg a készülék éllei, jól látom hogy elvileg nem is lennének előlapi gombjai? -
adrianv
tag
N9 széthúzva. Kamu szerintem.
-
imisomogyi
aktív tag
Ez gyönyörű. Ha ez megjelenik eladom minden készülékem és beszerzek egy ilyet.
-
B1T3
addikt
Nekem nagyon tetszik ez a forma, remélem, lesz ilyen tablet (hiába ez csak egy felhasználó műve).
(#29) Carbonado11
A te helyesírásod sem tökéletes. -
Gadgetfun
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Hát igen, az árazás az mindig kényes pontja volt a Nokiáknak. De szerencsére többnyire a magas kezdőárak után, hamar bekerülnek valamelyik szolgáltató kedvezőbb, csomagos ajánlatába...
-
Cannabis7
senior tag
jól nézne ki, de ez csak spekuláció lehet...
-
Gadgetfun
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
"ha 1x kijön, biztos nem lesz olcsó, és majd beleraknak egy 2 magos procit, mikor már 4 magosak lesznek a telókba is, meg a konkurens tabletekben
"Ez nem az e-péniszről szól. Felőlem egymagosat is tehetnek bele, ha azzal is zökkenőmentesen és gyorsan működik, és rendesen optimalizálva lesz a szoftverrel. Nem az Android hardverigényéből kell kiindulni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gadgetfun
tag
Hogy a "klasszikus" Renault reklámból idézzek: "- Szüksége van magának egyáltalán erre? - Nem, de kell nekem!" Ritka szép egy kütyü...!

-
Apika
addikt
A jövő év második felére ígérik. Nem kapkodják el, az biztos... De nem késnek mindenükkel túl sokat?
-
cryman12
csendes tag
válasz
Carbonado11
üzenetére
A vélemény az vélemény... Persze, ha neked nem tetszik, akkor nem tetszik. Neked Androidod van, neked az a jó... De azért szerintem, eléggé nagy butaság azt mondani az N9-re, hogy funkcionalitás terén a béka segge alatt van... Azon kívül, hogy nincs rá kismillió App (és vírus
), mint egy androidos készülékre, igen nagy tudású, és valóban egy 2 éves proci van benne, de ennek ellenére, én nagy ritkán tapasztalok akadozást vagy bármi idegesítő dolgot. Mindennel tökéletesen szinkronizálható. És mivel Linux alapja van, ezért az ügyes fejlesztőknek köszönhetően, van rá már FM-rádió, BAR code olvasó, és sok egyéb ami lehet, hogy nincs rajta alapból, de ennek ellenére ugyanúgy betudod szerezni. Az üzleti dolgokról nem is beszelve... Nekem tökéletesen bevált /válik/. Az meg, hogy neked éppenseggel a forma nem tetszik, az meg szerintem egyéni probléma... Én se írom le, hogy az a zöld robot lógó nem tetszik az androidban 
-
Nekem is tetszik, nagyon el is gondolkodtam az N9-en, de nekem sajna nincs annyi fölös cash-em, hogy váltsak, pláne úgy, hogy hardverben nem igazán nyújt többet (a belsőre gondolok) Kár, hogy (úgy néz ki) nem lesz több Meegos NOKIA.
Megnéznék egy Meego-s Nokia táblát is pl... -
gzbotii
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
ez biztos w8-al jon, ami ugye nem egy lejart, rei rendszer leven megsem jelent es tudtommal csak jovoben jon Q2-3 - talan.
Akkor, hogy lenne rossz funkcionalitasaban mire megjelenik ? -
csab2
veterán
Ez ismételten gyönyörű így nagyban is!
-
Apollyon
Korrektor
A kijelző körül elég sok a felesleges hely. Inkább úgy néz ki mint egy digitális képkeret, windows logoval.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
ez biztos w8-al jon, ami ugye nem egy lejart, rei rendszer leven megsem jelent es tudtommal csak jovoben jon Q2-3 - talan.
Akkor, hogy lenne rossz funkcionalitasaban mire megjelenik ? -
Carbonado11
tag
Egyszó,mint száz.Ha így fog kinézni valóban,az én szofisztikált ízlésvilágomba nem fog beleférni ez a fajta szín és dizájn!Számomra ez túl komolytalan és gyerekes kinézetű.Lehet,hogy kva jó lesz,de sztem addigra mire kijön már rég nem lesz kva jó.Pláne Nokiásan horror áron.Ettől még nem érzem magam trollnak.Ámen.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
Elnezest, nallunk Szekelyfoldon nem mintha hanem mindha.
Csak arra celoztam, ne a Nokia 1616-bol meg a symbianos nokiakbol inulj ki, leven ezen w8 fog futni amit gondolom meg nem probaltal tableten..sem telefonon..sem pc-n. Es gondolom meg WP7-et sem..
-
dorten
tag

Nagyon bejön, nagyon tetszik. -
Carbonado11
tag
Mi az a "mindha" ?
Azért mert van egy véleményem és nem egyezik a tiéddel,még nem biztos,hogy neked van igazad.. Volt pár Nokiám.Jelenleg is egy 1208-ast használok.Ebben a kategóriában tényleg nagyon jók: zseblámpa,10 nap üzemidő és nem kötöm föl magam,ha megkarcolódik,v. elhagyom!Mókának pedig ott a Tab.Erre azért jobban vigyázok.De ez Androidos.Egy magamfajta felhasználónak több,mint elég..! -
gzbotii
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
Ritka egy nagy troll vagy hallod e
Miaz, h a beka...mindegy...
Ugy beszelsz mindha hasznaltad volna
birom az ilyen embereket -
Lenry
félisten
ahhoz képest, hogy a képzelet szüleménye, rögtön mérleget és mérőszalagot is képzelt hozzá a képzelődő?
-
LLam
senior tag
volt ennek a nokijának laptop/netbook-ja is..
-
Nekem csak az "fáj", hogy ha tényleg ilyen lesz, akkor megint az N9 formatervéről húznak le egy újabb bőrt, más rendszerrel, míg a Meego-t le sze sz****k

-
jacis
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
Ezt tapasztalatból mondod gondolom?

-
Carbonado11
tag
Pont lesz@rom a minőségét,ha funkcionalitásában a béka popsija alatt van.Dizájnra meg tiszta Bebe TV!

-
Hennet
aktív tag
Szép is, meg biztos jó minőségű lesz kívül-belül, ahogy megszokhattuk a Nokiától, de szvsz olcsóbban hozzájuthat az ember egy űrállomáshoz, mint ehhez, ahogy megszokhattuk.

-
kiskaktusz
addikt
pics*szép

-
Nekem csak a win8-cal van bajom, mert se flash, se silverlight ami ilyen erős hardveren lehetne(flash akkorra már androidra se lesz) de erre lehetne silverlighttal együtt és 100%-os net élmény, Mobilaréna TV-vel
-
jacis
nagyúr
válasz
Carbonado11
üzenetére
Ez egy komoly vélemény volt. Gratulálok

-
Carbonado11
tag
Ebben mi tud szép lenni?Hasonlít valamilyen ovisoknak való "benyomomagombotaztzenél" kütyüre.Ez a Nokia egyre puruttyább...
-
jacis
nagyúr
Nagyon jól néz ki ha még a képzelet műve is. A Nokia nagyon eltalálta ezt a formát.
-
pusszycat
nagyúr
Úgy tűnik h az Amoled a telefonok után a tableteken és laptopokon is mindennapossá válik. Sirály…

Samsung Wave GT-8500
-
varga.balazs
aktív tag
ha 1x kijön, biztos nem lesz olcsó, és majd beleraknak egy 2 magos procit, mikor már 4 magosak lesznek a telókba is, meg a konkurens tabletekben
de egyébként formára bejön, és a w8 se lesz szerintem rossz, ha a wp7-re gondolok, gördülékeny, meg minden, szóval optimalizálásban biztos nem lesz vele gond. -
BobTail
őstag
Miért mindig a Lumia 800 külsejével példálóznak, amikor az is az N9-re épült... amúgy szerintem észhez tértek a designerek, és a magasabb kategóriás készülékeiket szépen megcsinálják, köztük a táblagép sem lesz kivétel
-
lucky562
csendes tag
válasz
forintuser
üzenetére
A Komáromi Nokiában dolgozom, és ott gyáron belül kering egy videó a prototípusokról, így látható az első Nokia Tablet ami inkább N8-ra hajaz, és nagyobb kamera van benne mint 5MP. Igaz ezt a videót még a Lumia termékek előtt láttam, így lehet hogy ''újra'' gondolták az ötletet.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
forintuser
üzenetére
Simán lehetne valami finn név, Pletyjék.

Tetszik ez a formaterv, de ezeket a színeket hanyagolják. Inkább legyen fekete, és fehér variáns.
-
dokee78
félisten
Kép lemaradt,de a forráscikknél megnéztem.
Minőségi kinézete van,nekem tetszik.
-
forintuser
őstag
Első mondat, első szó.
Ha nem, akkor bocsánat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre én megvagyok elégedve a kütyüvel és nem bántam meg, hogy ilyen telefont vettem. Tökéletes telefont úgysem kapok soha 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mint egy androidos készülékre, igen nagy tudású, és valóban egy 2 éves proci van benne, de ennek ellenére, én nagy ritkán tapasztalok akadozást vagy bármi idegesítő dolgot. Mindennel tökéletesen szinkronizálható. És mivel Linux alapja van, ezért az ügyes fejlesztőknek köszönhetően, van rá már FM-rádió, BAR code olvasó, és sok egyéb ami lehet, hogy nincs rajta alapból, de ennek ellenére ugyanúgy betudod szerezni. Az üzleti dolgokról nem is beszelve... Nekem tökéletesen bevált /válik/. Az meg, hogy neked éppenseggel a forma nem tetszik, az meg szerintem egyéni probléma... Én se írom le, hogy az a zöld robot lógó nem tetszik az androidban
El tudnek mondani egy mondatot szin magyar szavakkal amit a szomszedom simman erten te meg csak neznel 

birom az ilyen embereket