Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Türkiztől ez messze van
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
ghiottone
nagyúr
válasz #16820480 #17 üzenetére
Elírtam, Z2 Forcera gondoltam
Az a baj, hogy ha a Play 6.67 mm vastag lesz, ahogy olvastam valahol, akkor a 3000-es aksinál tényleg nem sokkal férhet bele több - bár az 1 gen 7 mm vékony volt a 2. 6 mm, így hátha belefér egy 3200es aksi a g6 plusból."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Fall-N
veterán
Jól néz, ki és nincs végre notch.
A kis akksi meg nem jelent semmit. A stock droid miatt jól kell bírnia.
-
ghiottone
nagyúr
válasz #16820480 #12 üzenetére
A Z-nél volt 1-2 apróság, ami nem sikerült jó. Inkább volt prototípus, amit teszteltek a vásárlókon mint kész végtermék. A 2. széria már kijavították a hibákat, de a "shattershield" kijelző nem lett a legjobb megoldás, így a Z2 Play húzta inkább az eladásokat. A Z2 Play teljesen rendben van, így 8 hónap után se égett be nálunk és a Z3 Force is azt mondja most az ismerős, hogy ez nem olyan mint az első Z volt, amit ekézett.
Postas99: engem se zavart annyira A bal oldalsó gomb lehet tényleg csak bekapcsológomb lesz, a hangasszisztenshez csak nem raknak külön gombot.
Matada2.3: aksi modnál van jó pár, gondolom azokat is el kell adniuk Nekem csak a szoftverrel van gondom a kameránál. Eddig a Motonál nem tudtak épkézláb kameraszoftot összetákolni. Most X4-en sokszor a portolt Pixel kamerát használom mert jobb a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Matada2.3
veterán
Hmmm, jó lesz ez legalább is nekem tetszik a küllem. Az aksi nem fejlődött semerre a Z2 Play óta, a külső viszont újra üveg, amit jelen esetben nem is bánok, hiszen a modok adottak. Előlap stimmel, oldali szenzor stimmel. Ez az irány oké.
Csak találják már ki, hogy mihez akarnak kezdeni a duplakamera elhelyezéssel. Örülnék valami épkézláb és hasznos funkciócsomagnak.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Postas99
senior tag
válasz ghiottone #11 üzenetére
Pedig mikor előveszi az ember és jönnek a kérdések, hogy most honnan hogyé és mikó..... érdekes.. Ezzel a felállással is jó mutat.
Szeretném ha nem egy Bixbi másolat lenne.. ha eddig megtudták oldani hogy ne kelljen gombgot nyomgatni a google assistanthoz, akkor mért lépkednének visszafelé még ebben is?
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1022 #10 üzenetére
Nem. Ezt netről szedtem. (lásd: igénytelen kínai köröm) Jövő hónapban jöhet, ha a korábbi verziók megjelentetését követik. Elvileg már a végső stádiumban vannak a bemutatás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1022 #8 üzenetére
Nem. A prototípusok és a nem kereskedelemi forgalomba szánt belső használatú verziókra már az üveglap alatti panelre vagy az üveglap belső felületére rakják ezeket az azonosítókat. Legalábbis nem lehet levakarni róla ha van full cover fólia akkor megoldható az eltüntetése.
-
ghiottone
nagyúr
Tokom már van hozzá. Az aksit majd meglátjuk, hogy tényleg ennyi lesz. A z2 force 2700-as aksiját is ekézte mindenki mégis teljesen jól bírja a teló.
Amúgy, kiváncsi vagyok hogy esetleg a bal oldalt lévő gomb nem bekapcsológomb lenne hanem mondjuk google assistant gombja.
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon pofásan néz ki. Ennek még a káva is jól áll, a felirattal együtt.
-
jUUh
addikt
A telefon eleje már egész pofás, viszont a hátlapján ez a kör design nem akar bejönni sehogyse.
Samsung Galaxy S23+
-
Postas99
senior tag
Tényleg visszafelé fejlődnek...
-
Fr0z3n
őstag
Jól néz ki, bár az aksi kisebb lett.
Nekem még a sima z play van, mai napig jól teljesít. 8,5-9 óra kijelző idő, heartstone, hill climb 2 fut. Elég is. Ismerősnek moto z is hibátlan a mai napig. Jól összerakott kis telók a Motorolák.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, nem sokat fejlődik ez az eredeti Z Play óta. Illetve az akksi visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest