- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Türkiztől ez messze van
-
-
Fall-N
veterán
Jól néz, ki és nincs végre notch.
A kis akksi meg nem jelent semmit. A stock droid miatt jól kell bírnia.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #12 üzenetére
A Z-nél volt 1-2 apróság, ami nem sikerült jó. Inkább volt prototípus, amit teszteltek a vásárlókon mint kész végtermék. A 2. széria már kijavították a hibákat, de a "shattershield" kijelző nem lett a legjobb megoldás, így a Z2 Play húzta inkább az eladásokat. A Z2 Play teljesen rendben van, így 8 hónap után se égett be nálunk és a Z3 Force is azt mondja most az ismerős, hogy ez nem olyan mint az első Z volt, amit ekézett.
Postas99: engem se zavart annyira
A bal oldalsó gomb lehet tényleg csak bekapcsológomb lesz, a hangasszisztenshez csak nem raknak külön gombot.
Matada2.3: aksi modnál van jó pár, gondolom azokat is el kell adniuk
Nekem csak a szoftverrel van gondom a kameránál. Eddig a Motonál nem tudtak épkézláb kameraszoftot összetákolni. Most X4-en sokszor a portolt Pixel kamerát használom mert jobb a végeredmény.
-
Matada2.3
veterán
Hmmm, jó lesz ez legalább is nekem tetszik a küllem. Az aksi nem fejlődött semerre a Z2 Play óta, a külső viszont újra üveg, amit jelen esetben nem is bánok, hiszen a modok adottak. Előlap stimmel, oldali szenzor stimmel. Ez az irány oké.
Csak találják már ki, hogy mihez akarnak kezdeni a duplakamera elhelyezéssel. Örülnék valami épkézláb és hasznos funkciócsomagnak.
-
Postas99
senior tag
válasz
ghiottone #11 üzenetére
Pedig mikor előveszi az ember és jönnek a kérdések, hogy most honnan hogyé és mikó..... érdekes.. Ezzel a felállással is jó mutat.
Szeretném ha nem egy Bixbi másolat lenne.. ha eddig megtudták oldani hogy ne kelljen gombgot nyomgatni a google assistanthoz, akkor mért lépkednének visszafelé még ebben is?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
balazs1022 #10 üzenetére
Nem. Ezt netről szedtem. (lásd: igénytelen kínai köröm) Jövő hónapban jöhet, ha a korábbi verziók megjelentetését követik. Elvileg már a végső stádiumban vannak a bemutatás előtt.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
balazs1022 #8 üzenetére
Nem. A prototípusok és a nem kereskedelemi forgalomba szánt belső használatú verziókra már az üveglap alatti panelre vagy az üveglap belső felületére rakják ezeket az azonosítókat. Legalábbis nem lehet levakarni róla
ha van full cover fólia akkor megoldható az eltüntetése.
-
ghiottone
nagyúr
Tokom már van hozzá.
Az aksit majd meglátjuk, hogy tényleg ennyi lesz. A z2 force 2700-as aksiját is ekézte mindenki mégis teljesen jól bírja a teló.
Amúgy, kiváncsi vagyok hogy esetleg a bal oldalt lévő gomb nem bekapcsológomb lenne hanem mondjuk google assistant gombja.
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon pofásan néz ki. Ennek még a káva is jól áll, a felirattal együtt.
-
jUUh
addikt
A telefon eleje már egész pofás, viszont a hátlapján ez a kör design nem akar bejönni sehogyse.
-
Postas99
senior tag
Tényleg visszafelé fejlődnek...
-
Fr0z3n
őstag
Jól néz ki, bár az aksi kisebb lett.
Nekem még a sima z play van, mai napig jól teljesít. 8,5-9 óra kijelző idő, heartstone, hill climb 2 fut. Elég is. Ismerősnek moto z is hibátlan a mai napig. Jól összerakott kis telók a Motorolák. -
törölt tag
Hát, nem sokat fejlődik ez az eredeti Z Play óta. Illetve az akksi visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vagyis inkább türkizkékben. Megnyúlt előlapi kijelző, oldalra vándorló ujjlenyomat-olvasó, dupla hátlapi kamera, zéró szenzorsziget és persze Moto Mod kompatibilitás Evan Blass renderképe alapján.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest