- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
RandomGosu #37 üzenetére
nemcsak neked, de bakker ennyire nem olvassátok el a többi hozzászólást? ott a link amit bemásoltam! egy srác csinált rengeteg képet hogy szerinte milyen lenne a G2.... errefel a fél banda hülyeségeket kérdez... grat
-
RandomGosu
senior tag
legalább fizikailag megegyezik a touch hd-val?
-
zolmesz
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
Ez így van, ez egy Touch HD, csak a gombok mások.
De nem hinném, hogy teljesen ugyanolyan kinézettel, csak más op.rendszerrel és más néven, G2-ként piacra dobnak egy új készüléket.
Szerintem inkább az a pletyka lehet az egész alapja, hogy a HD majd Android-dal is meg fog jelenni, vagy olyat is lehet rátenni, és egy lelkes rajongó meg is rajzolta. -
dawid92
tag
Hát, azért ez sem egy matyóhímzés, de a G1 szintje alá azért nehéz lett volna süllyedni... A többi minden jó.
-
Enjoy
addikt
Ez egy HD megspékelve egy kis "painttel"
Amúgy jó lenne, ha későbbiekben megoldanák, hogy win.mobile-ra is fel lehessen tolni az androidot... de ugye winmo bácsinak ez nem érdeke. -
evone
őstag
ez a telefon kurvajol nez ki
-
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Igen, egyetértek, nem kell mindenkinek qwerty, ez azonban nem mond ellent annak, hogy a bill-lel az tűnt el, ami miatt érdekelt a készülék. (Ez teljesen szubjektív vélemény volt és marad is...)
Ami miatt akkora siker lett Amerikában, az részben a qwerty bill volt, ott nagyon fontos ez a feature (lásd sidekick és átrsai sikere). Nem annyira jó, mint az iPhone odaát, de ezzel bevágódott.
Tehát jó ez a készülék, de nem nekem.Kérlek, ezek után ne csavarjátok ki a gondolatot és alakítsatok egy iPhone vs G2 párharcot.
-
eami
veterán
hát.... ízlések és pofonok
szerintem pl bármelyik nokiát verik ;)
másrészről viszont itt egy halom látványterv ahonnan a cikkben szereplő is valszínűleg származik:http://www.talkandroid.com/android-forums/android-hardware/341-t-mobile-g2-phone.html
Itt vannak sokkal jobbak is
-
törölt tag
nem, egyelőre nem volt hozzá szerencsém, két forrásom van: az egyik a netes tesztek, a másik meg egy barátom, aki most vett egyet. de az a helyzet, hogy bár mindkettő alapvetően optimistán áll hozzá, és nagoyn pozitívan ír róla, de maguk a tények, amiket leírnak, azokról tudom, hogy engem valószínűleg halálra idegesíŧenének. leglaábbis amíg tudom, hogy ez nem csak így működhet.
magának a rendszernek a kezelése nagyon jó amúgy, csak az egyes ilyen alkalmazások idegesítőek. pl. a gmailes postafiókkezelés (tudom sokan szeretik, de én levelezésben utálom a párbeszédes megoldást, mappák hiányát), a gtalk (alapból csatlakozik ahogy bekapcsolod a telót), office hiánya (csak mailből lehet pdf meg doc fájlokat megnézni, de azt is csak úgy, hogy előbb szerver oldali konverzión esik át, és html-ként mutatja), a kapcsolatok automatikus (és kényszerű) szinkronizáláse google contacts-szal, ugyanez a naptárra.
ha valakinek mindene google, vagy abban nőtt fel, akkor biztos ez szuper, ahogy más konkurens rendszereknél is így van, de ha viszont nem, akkor bosszantó. -
joey04
titán
No ez már jó lesz szerintem (ha igaz)
kamerához: szerintem is fontos lenne a vaku, inkább lenne 3mp+ led mint 5mp+ semmi. -
rOwLeY
őstag
A G1-hez képest ez kimondottan emberesen néz ki!
-
törölt tag
azért messze ez még a tökéletestől, bár az igaz, hogy inkább szoftveres problémáim vannak vele...
átolvasva megint az engadget tesztjét, elég sok dolog nem tetszik. főleg az email, szervező funkciók, az irodai csomag teljes hiánya, médialejátszó butasága, stb... persze előbb utóbb ezeket fogják valakik orvosolni, de az egész felett ott lebeg az, hogy ez google, és használd online. ami a kontaktoknál meg még pár helyen nem igzaán kellemes (leglaábbis szerintem). -
LEFTHORSE1
őstag
Nekem nagyon tetszik, hasonlit az egyik gyártásban levő koncepciómhoz. Már csak a méreteire vagyok kiváncsi és hogy kapacitiv lessz-e a kijelző, vaku nem kell (na jó ha legalább olyan ereje lenne mint a kiskompaktokban akkor kéne), inkább led segédfény ami zseblámpaként is használható
-
Ricardo
titán
Ez már pofásabb mint az előd (feltéve hogy ne kamu), bár a qwerty jó dolog. Nem kell sok idő és sok telefonon fut majd android.
-
NeRo28
aktív tag
Ez szerintem photoshop,tuti nem létezik a készülék!Egyértelmű,hogy a hd az alapja a képnek!
-
student
őstag
jo htc szokás szerint ennek se lesz vakuja?
-
Lirion
addikt
Touch hd külsőt az androidnak.
Erre már nem lehet mondani, hogy ronda, bár a kör alakú gombok helyett téglalap alakúak jobban illenének a designhoz szerintem, de így is jó.
-
Minden szép és minden jó, de a bill-lel pont az tűnt el, ami miatt érdekelt a készülék
-
asadasad22
őstag
ez már nem csak qrvajó, hanem qrvajól is néz ki. a QWERTY-ért mondjuk kicsit kár..
-
opera11
tag
Na, végre
-
plus44
veterán
G1-hez képest?? Isteni
-
No-kia
addikt
a formaterv emlékeztet egy másik telóéra, nem lehet hogy photoshop? a gombok nem nagyon illenek rá, de amúgy szép
-
CHIPman
nagyúr
Hát ha ez ilyen hamar kapható lesz, akkor várok, mert le fogja vinni a G1 árát szvsz.
-
ALI_G
veterán
teszt várható?
-
törölt tag
szerintem szép ez a telefon
és elég hamar a boltokba kerülhet. kíváncsi vagyo kazért a pontos paraméretezéseire, meg arra is, hogy a független verzió (ebből ígértek asszem olyat is) mikorra lesz elérhető és milyen áron.
az egyik ismerősöm a napokban kapott egy G1-et, eddig nagyon meg van vele elégedve, bár jóformán csak a hardveres felét volt ideje vizsgálni. ha kicsit felpörgetnék ezt a rendszert, akkor jó lehetne.
-
Morden24
nagyúr
Ez effektíve egy Blackstone, alul csúnya gombokkal, amik valahogyan furcsán nem odaillőek.
-
AS
félisten
Azért ez se egy szépség de jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rendkívül ígéretesnek tűnik Google és a HTC második közös alkotása.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest