- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
nekem a note 8 se melegszik pedig nyúzom rendesen ..
-
raymii22
újonc
Sziasztok! Valamelyik kedves note 9-el rendelkező tag megcsinálná nekem a galaxy skint fortniteba?Ha lenne jelentkező, szívesen elmagyarázom neki, ha tudja hogyan csinálja meg a részemre.
-
Y72
aktív tag
Ha a keretre vezetik el a hőt, akkor az user eldobja
.
Amúgy mennyire melegszik?
Mi8-nál külső hűtéssel lehetett csak elérni a top pontszámokat, ennek így mi értelme? -
tovgab
aktív tag
Elfogadom az érvelésed, viszont mint végfelhasználó, én úgy tekintek erre a helyzetre, hogy az új telefonom, ami ráadásul hiper-szuper folyadékhűtést is kapott, sokkal jobban melegszik mint az előző. Nem közel ugyanúgy, nem kicsit jobban, hanem sokkal durvábban. De szerencsére gyorsan megoldottam, elálltam a vásárlástól és visszakértem a pénzem.
Ezzel senkit nem akarok lebeszélni a telefonról, csak elmondom a saját tapasztalataimat. -
guriga1234
addikt
Az egyértelmű, hogy elírta. Viszont, ha már hűtésről van szó, ott a hűtőfelület a lényegesebb adat (lásd hűtőbordák), nem pedig a hűtőrendszerben lévő folyadék térfogata. Mivel itt a felület és a térfogat elég rendesen keveredett (mértékegység szintjén mindenképp), így nem árt tisztába tenni a dolgokat.
-
válasz
guriga1234 #22 üzenetére
Köbmilliméter ja, elírta. De a lényeg, hogy a hűtőrendszer térfogatáról van szó.
-
-
Micsurin
nagyúr
Csak engem riazst meg a gőz szó egy elektronikai cucc belsejében?
-
jacis
nagyúr
Én sem látom sok értelmét, hogy a hőt a telefon egyik feléről a másikra vezetik át
Nem sok értelme van így.
Az LG V30-nál úgy van megoldva, hogy az oldalkeret benyúlik a telefon belseljébe és arra van rárakva a hővezető pipetta. Így érezhető módon a kereten keresztűl távozik a plusz hőmennyiség. -
Mustaros
aktív tag
Az új Xiaomi-ban (pocophone vagy micsoda..) ott nagyon jól működik az új hűtés.
Remélem az Apple is lép majd valamit ez ügyben , mert nem tudtam még szétszedni olyan Apple tabletet / telefont , amiben lenne valami normális hűtés , ha esetleg nonstop pubg-zik valaki stb.. -
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Ja csak is ott
-
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Tévedés.
Ez AMOLED. Ez beég.Az az IPS, ami sárgul! És az is csak a Xiaomikban!
-
remete73
csendes tag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
+1
-
-
K0vasz
aktív tag
hát nemtom, van-e ennek így értelme, hogy mondjuk a telefon közepétől elvezetik a hőt egészen a tetejéig...
-
-
tovgab
aktív tag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Sőt, sokkal jobban melegszik, mint pl a Oneplus 5T-m előtte.
-
törölt tag
Hol késnek a robbanós poénok?
-
válasz
7Heads Drago #4 üzenetére
4 fokkal hűvösebb, a proci 24563 ponttal többet dob Antutuban, a processzor 20 perc 4,345645633 másodperccel később szabályoz le.
Remélem, minden kérdésed sikerült megválaszolnom.
Viccet félretéve: ezt senki nem tudja, mivel nincs hőcső nélküli verzió.
-
7Heads Drago
veterán
Fantasztikus. Szépek a számok. De ez mit jelent fokokban? Vagy erőben? Mennyivel később szabályoz le a proci....?
-
Ugyan úgy melegedik mint bármi más.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
Ezzel én tisztában vagyok, de a sajtóközlemény köbmétert ír. A cső méretére vonatkozik, aminek így nagyobb a felülete is. Elég idétlenül van megfogalmazva a forrásban is.
-
guriga1234
addikt
Kedves cikkíró!
"A hőcső felületét jelentősen megnövelték, a Samsung Galaxy S9 95 mm3-éhez képest a Note9 hőelvezető rendszere 350 mm3 felületen dolgozik" - a mm3 térfogatra utal, nem felületre. A felülethez mm2 illene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged