- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A Here sajnos egy nagyon kiherélt opció, Horvátországban néha segített, igaz, a márciusi körforgalmakból 2-t nem ismert, de pl. mikor haza akartam indulni Porecből, 2 opciót adott meg, egyet csak Szlovénián keresztül, a másikat meg Szlovénián ÉS Ausztrián keresztül. Az, hogy Horvátországból Horvátországon keresztül akarjak Magyarországra utazni, fel sem merült benne, és mivel opcióként nincs köztespont, ezért nem variálhatod magadnak, hogy merre szeretnél menni, mit akarsz érinteni. Ergo diktatórikus, azt csinálod amit ő akar, vagy mész ahogy akarsz. Több opció nincs.
Ezért mikor trükközve én mindenáron a Rijeka-Pula szakaszra törekedtem, ő konzekvensen elvitt a Trieszt felé vezető ághoz, ami előtt meg kellett állnom, és először beállítani egy kis falut, elmenni odáig 10 km-t, majd onnan beállítani egy várost, elmenni odáig 13 km-t, majd ott beállítani Pazint, amit már sehogy nem tudott megközelíteni Szlovénia felől, és végül Pazinból, a pályától mindössze 3 kilométerrre végre rákényszerült a szemétláda, hogy arra vezessen, amerre én menni akartam. De hogy ezzel elbasztam kerek egy órát... herén rúgnám a fejlesztőt, ha ingyenes, ha nem.
Ez az igoban 4 érintés volt világéletében: Cél beállítása térképre bökve, indítás, terképre bökés, beállítás köztespontként. És arra visz amerre te szeretnél menni.
Ráadásul az, hogy te nem tudsz egy pontra rábökni, hogy fingod nincs mi az utca város házszám, te egyszerűen ide akarsz eljutni ahova mutatsz, vagyis a kérdésre, hogy "Where do you want to go?" azt mondod, hogy "here", na az nem működik, mert az összes település összes utcáját ismerned kell, hogy tudd, hova akarsz menni. Ez nonszensz.
És akkor apróságok, hogy a "kanyarodjon balra" helyett aszondja: "tartózkodjon baloldalt", vagy a "Menj tovább.... kilométert", illetve a " Kilométer után körforgalom" ... jó, ez a magyar fordítás hülyesége.
És még a színek is szarok, mert annyira összefolyik a semmi az út színével, hogy nem látszanak élesen a mellékutak, lekanyarodók, ha hirtelen kell változtatni, bámulni kell közelről, hogy a szürke, meg a halványrózsaszín most hol mutat utat.Szóval a felsorolt dolgok kifejezetten szarok a herében, és kiválóak az igóban.
-
vlevi
nagyúr
Én viszont többször felraktam már a sygicot, és rövid idő után mindig agybajt kaptam a felületétől, ezért kidobtam. Aztán néhányhónap mulva ujra nekifutottam, mondvn nem lehet az olyannagyinszar. De. Képtelen vagyok benne normális többpontos utvonalat tervezni, úgy, ahogy az igoban, hoyg rábökök egy helyre a térképen, éy bellitom koztespontnak, vagy folytatásnak.
Valahgoyg nekem nagyon nem áll kézre a sygic.
Aktív témák
Hirdetés
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest