Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Blazy88 #220 üzenetére

A Here sajnos egy nagyon kiherélt opció, Horvátországban néha segített, igaz, a márciusi körforgalmakból 2-t nem ismert, de pl. mikor haza akartam indulni Porecből, 2 opciót adott meg, egyet csak Szlovénián keresztül, a másikat meg Szlovénián ÉS Ausztrián keresztül. Az, hogy Horvátországból Horvátországon keresztül akarjak Magyarországra utazni, fel sem merült benne, és mivel opcióként nincs köztespont, ezért nem variálhatod magadnak, hogy merre szeretnél menni, mit akarsz érinteni. Ergo diktatórikus, azt csinálod amit ő akar, vagy mész ahogy akarsz. Több opció nincs.

Ezért mikor trükközve én mindenáron a Rijeka-Pula szakaszra törekedtem, ő konzekvensen elvitt a Trieszt felé vezető ághoz, ami előtt meg kellett állnom, és először beállítani egy kis falut, elmenni odáig 10 km-t, majd onnan beállítani egy várost, elmenni odáig 13 km-t, majd ott beállítani Pazint, amit már sehogy nem tudott megközelíteni Szlovénia felől, és végül Pazinból, a pályától mindössze 3 kilométerrre végre rákényszerült a szemétláda, hogy arra vezessen, amerre én menni akartam. De hogy ezzel elbasztam kerek egy órát... herén rúgnám a fejlesztőt, ha ingyenes, ha nem.

Ez az igoban 4 érintés volt világéletében: Cél beállítása térképre bökve, indítás, terképre bökés, beállítás köztespontként. És arra visz amerre te szeretnél menni.

Ráadásul az, hogy te nem tudsz egy pontra rábökni, hogy fingod nincs mi az utca város házszám, te egyszerűen ide akarsz eljutni ahova mutatsz, vagyis a kérdésre, hogy "Where do you want to go?" azt mondod, hogy "here", na az nem működik, mert az összes település összes utcáját ismerned kell, hogy tudd, hova akarsz menni. Ez nonszensz.
    És akkor apróságok, hogy a "kanyarodjon balra" helyett aszondja: "tartózkodjon baloldalt", vagy a "Menj tovább.... kilométert", illetve a " Kilométer után körforgalom" ... jó, ez a magyar fordítás hülyesége.
    És még a színek is szarok, mert annyira összefolyik a semmi az út színével, hogy nem látszanak élesen a mellékutak, lekanyarodók, ha hirtelen kell változtatni, bámulni kell közelről, hogy a szürke, meg a halványrózsaszín most hol mutat utat.

Szóval a felsorolt dolgok kifejezetten szarok a herében, és kiválóak az igóban.

• vlevi

nagyúr

válasz Blazy88 #210 üzenetére

Én viszont többször felraktam már a sygicot, és rövid idő után mindig agybajt kaptam a felületétől, ezért kidobtam. Aztán néhányhónap mulva ujra nekifutottam, mondvn nem lehet az olyannagyinszar. De. Képtelen vagyok benne normális többpontos utvonalat tervezni, úgy, ahogy az igoban, hoyg rábökök egy helyre a térképen, éy bellitom koztespontnak, vagy folytatásnak.
    Valahgoyg nekem nagyon nem áll kézre a sygic.

• attilam

őstag

válasz Blazy88 #205 üzenetére

Nincs külön Németországra, hanem egész Európát meg kell venni hozzá, és 3.190 Ft az ára 1 évre.

• attilam

őstag

válasz Blazy88 #203 üzenetére

Külön meg kell venni. 365 napig lesz érvényes. Magyarországra jelenleg ingyenes.

Aktív témák

Hirdetés