-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
attilam
őstag
Nekem a következő a véleményem:
A Here térképekkel eddig mindig megszívtam Magyarországon. Külföldön lehet, hogy jó, de itthon a nagyobb utazások legtöbbször földutakon végződnek. Lehet, hogy a legrészletesebb térkép, de a kevesebb néha több elv itt kimondottan haszonos lenne.
A Teleatlas térképekkel is van hasonló gond, bár ritkábban, de ott viszont a részletesség kérdőjelezhető meg.
Az NNG térképek szerintem a legjobbak jelenleg Magyarországra (esetleg a Waze térképe jobb, de az ugye online).Amiben az iGO szerintem nagyon jó az a Magyarországi térkép, és az útvonaltervezés (ami talán a legjobb az összes navi közül amit eddig próbáltam).
-
attilam
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a próbaidő lejárta után eltűnik-e a figyelmeztetés az indításkor? A teljes csomagot megvettem, és remélem nem fog mindig így indulni.
Köszönöm.
-
attilam
őstag
Elvileg ma megjelent az NNG térkép új verziója: 2016.06.
A hivatalos bejelentés alapján:- Detailed field survey: Ajak, Besenyszög, Fegyvernek, Gyöngyöspata, Kondoros, Verpelét
- New roads and reconstructions:
- Road nr. 61: new ringroad of Nagykanizsa
- New bypass road in Zalaegerszeg
- New road: Békéscsaba, Gyár utca
- Intersection of Budaörsi út and Sasadi út
- Intersection of Aranyvölgyi út and Aranyhegyi út
- Budapest, Széll Kálmán square
- New roundabouts: Budapest, Érd, Heves, Nyírbátor, Nyíregyháza, Székesfehérvár, VásárosnaményEgyelőre még csak a régit hozza fel a rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest