- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Na ennyire mélyen nem mentem bele mert a fene se ért az elektronikai hátteréhez. Csak azt tudom leírni amit látok és az az hogy 80-90fps tartományban olyan mintha villogna a háttérvilágítás. Már külön hálózati dugajra kötöttem a monitort a géptől de nem oldotta meg a gondot. Gondolkozok egy túlfeszvédőn is de nem tudom lenne-e értelme. Lenne értelme vagy hogy lehetne ezt a gondot helyrehozni?
(FullScreenbe is csinálja csak ott ugye ritkábban látsz ilyet mert ott ahhoz, hogy átmenj egyik monitorról a másikra alt+tabolni kell és olyankor nem látod a játékot. Bordelessben azért észrevehető mert a két monitor közötti váltáskor leesik a játék fps-se mert ugye nem az a folyamat van fókuszban de attól még látod a játékot menet közben.) Egyébként okozhatja ezt a problémát hogy egy CCFL fénycsöves monitor van mellette a dugajban? (tudom nagyon laikus kérdés de tényleg nem tudok már mire gondolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest