Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
ket_kerek #23 üzenetére
A GPS és a szívritmus mérő pontossága egy sima telefonos méréshez képest is lóf*sz, de egy sportórához képest kétszeres lóf*sz.
Én főleg futáshoz vettem gear s3 frontiert, de nagyon hamar felejtős lett a sztori, ha 10%-nál pontosabban szeretném tudni a futásidőt, távot. A GPS telefon nélkül nem is talál jelet, erdőben eldobja stb. A szívritmus mérő pedig össze-vissza mér, sokszor 200-as pulzust mutat, köze nincs a valósághoz.
Maga az óra rohadt jó, de nem mint sportóra, arra sajnos egyelőre még teljes mértékben alkalmatlan. -
ket_kerek
csendes tag
Mit lehet tudni ezeknek az óráknak a pontosságáról egy valódi sportorához viszonyítva?
Elkeserítő volt látni, hogy az S7es telefon bár többféle műholdat is lát, mégsem képes rendesen pontos útvonalat rögzíteni, miközben egy 40'000 Ftos Polar óra, csak GPS alapon képes ugyanerre.
És ezekről valahogy nem nagyon esik szó tesztek során.
Ha lesz teszt, jó lenne megnézni egy sport órához képes mit tud ez, azon kívűl hogy k.okos is -
hemaka
nagyúr
A fit meg nez ki valahogy, de a masik eleg bena.
-
moleculez
veterán
Hát kb nulla fejlődés a GF2-hoz képest, remélem a vérszegény iOS klienset azért frissítették.
-
Nekem továbbra sem tetszenek sajnos.
-
somogyib
őstag
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
Benne van a cikkben, hogy a Gear Sport-on GG3 van. A Fit2-n nem tudom.
-
fornettisuti
veterán
Ezeknek az izéknél gorilla glass védi a kijelzőt vagy plexi?
-
xedos
addikt
Itt van róla egy video: [link]
50m-ig vízálló és méri az úszást, amúgy ugyanaz...
-
xedos
addikt
Mi a fejlődés a Gear Fit 2-höz képest?
-
CSAVI38
tag
Nem írtákk, de egy régebbi cikkben az benne volt hogy a fit 2 199$ lesz, ami szerintem egész jó kezdőár érte, az alapján amit tud
-
somogyib
őstag
"A 4 GB RAM és a kétmagos, 1 GHz-es processzor itt is megvan, de csak 512 MB RAM került bele."
Tárhely lesz az a 4GB, nem RAM.
-
törölt tag
Az a Fit2 Pro egész pofás lett
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az a lünetta még mindig baromi ronda. Amúgy egész jól is nézhetnének ki.
-
S e t h
nagyúr
Samsunag?
Kínaiaknak már semmi sem szent? -
vodrosjozsi
addikt
Egész szépek de én maradnék inkább a gear 3-nál.
-
enginev3.0
félisten
Samsunag, ezeknek már semmi sem szent, mindent hamisítanak
-
embe
nagyúr
Kis error: "Két okosórát is hozott a Samsun
ag"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest