Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nezelodtem a wacom slate A5 utan. Lenne par kerdesem:
- Milyen op rendszereken tudom hasznalni? /Ios, osx, android, windows10/
- tudom-e képszerkesztesre hasznalni androidon?
Kivagni a kepbol, a rajzomba behelyezni a kivagott kepet, abbol gif et kesziteni...stb.
Ezeket most az ujjammal csinalom kulonbozo app okban, de tudom e hozza majd ezt hasznalni az ujjam helyett? /Nem a kepernyon hasznalom a tollat, egyertelmu a tablan, de a telefonon latom-szerkesztem/ -
Lorettaa
újonc
Helloo,
Vajon mennyire jól használható ez, rajzokhoz, sketch-ekhez, Adobe Illustrator programmal?
Tudom, hogy a rendes pad (intuos vagy cintiq) jobb lenne, de jobban preferálom a papírt.Köszönöm a válaszokat
-
Hamarosan lehet majd kapni a Phree- digitális tollat. Az is tud ilyent kiegészítve.
-
Kékes525
félisten
Nagyon ötletes találmány, annak, aki kézírással szeretne levelezni. Nekem csak rajzolni kellene megtanulnom, hogy használhassam másra is mint kézírásra. Inkább maradok a gépelésnél.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez már okosság.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon szuper darab, szívesen használnék egy ilyet.
-
Hadrian
tag
Ha a 10"-os Lenovo Miix-en tudnám használni az One Note-val, az pöpec lenne. Nem kellene még füzetet is használni.
-
Cannabis7
senior tag
Iskolába ez nagyon hasznos lwhetne
-
ctvagyok
őstag
Szuper jó cucc.
-
baloghbalint
tag
Ahogy kapható lesz be is ruházom egy ilyenre valami ilyet várok évek óta
-
tothmaxy182
őstag
Nah, ez viszont végre egy rohadt jó dolognak tűnik. Papírra sokkal kényelmesebb írni, mint egy kijelzőre. Mondjuk egyetemen jegyzetelni még mindig sokkal könnyebb papírra, mint gépelni, vagy kijelzőre írni. Így ábrákat is könnyű rajzolni, stb.
Ezzel a cuccal végre lehet egyesíteni a két dolgot. Papírra írni és azt rögtön digitalizálni is! -
fornettisuti
veterán
ezek a wacom cuccok, legalabb hasznosak es minisegiek, annak meg ara van, de ezzel nincs is semmi baj.
-
darvinya
titán
Azt hittem ez egy önálló toll, ami kommunikál az eszközzel és ott jelenítődik meg amit rajzoltam/írtam valamilyen keményebb felületre.
De ez 60-ért drága. -
Otisz
őstag
Nagyon jó!
-
telemundo
tag
válasz
SlayerPrince #6 üzenetére
Sajnos ez van. A balkezesek általában le vannak sz*rva
-
s3nsitivity
addikt
Jegyzeteléshez király lehet a Spark.
Írni nem szeretek tabra de olvasni már igen. -
SlayerPrince
csendes tag
a balkezesek meg könyökölnek a tablet kijelzőn ha írni akarnak a papírra
-
Ashitaka
tag
Jó lenne ha még jobban elterjednének ezek a termékek és akkor remélhetőleg elfogadhatóbb szintre csökkenne az áruk. Van bennük ráció.
-
tjb007
nagyúr
„Wacom egyelőre nem közölte a Bamboo Spark árát”
De, közölte, 160 euróba fog kerülni.
-
csakie
újonc
Nagyon király kis cucc.
-
Egyre terjednek ezek a cuccok..
Ott van az amerikai Phree is. De abban pl nincs tinta - ellenben többet tud!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest